Το μυστικό ομορφιάς της Πέμπτης: Οι τάσεις για τη νέα σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015-16

Όλα όσα θες να ξέρεις για τοmakeupτου χειμώνα!
Το μυστικό ομορφιάς της Πέμπτης: Οι τάσεις για τη νέα σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2015-16



Η νέα σεζόν είναι γεγονός και σήμερα θα μιλήσουμε για τις τάσεις του μακιγιάζ, ώστε να είμαστε όλες έτοιμες για τον χειμώνα που έρχεται!

Nude Make Up
Είναι από τα πιο αγαπημένα των ανδρών και φέτος έχει την τιμητική του. Ένα φυσικό μακιγιάζ με ελαφριά βάση και λίγο ρουζ (το ροδακινί μοιάζει η ιδανική επιλογή) θα γίνει η αγαπημένη μας συνήθεια. Less is more είναι το «σύνθημα» και αφού το πρότεινε και ο οίκος Balmain, νομίζω ότι αξίζει να το υιοθετήσουμε.

Smoky Eyes στο περίπου
Έχεις κάνει smoky eyes, έχεις βγει για το ποτό σου, έχεις γυρίσει σπίτι και δεν κάνεις τέλειο ντεμακιγιάζ, με αποτέλεσμα την επόμενη μέρα το πρωί τα ματιά σου να μοιάζουν σχεδόν μουτζουρωμένα. Αυτό ακριβώς είναι που πρέπει να πετύχεις φέτος! Τόλμησε να παίξεις με τις σκιέςκαι τα μολύβια. «Τράβηξε» μια παχιά γραμμή με το μολύβι σου στο κάτω βλέφαρο και μη φοβάσαι αν το τοποθέτησες σωστά, αφού αυτό το «κάπως λάθος» είναι το trend του χειμώνα!

Βurberry

Έντονες βλεφαρίδες
Ότι λατρεύω τις έντονες βλεφαρίδες το έχεις καταλάβει ήδη φαντάζομαι, φέτος όμως είναι από τις δυνατές τάσεις αφού είναι από τα look που πρότεινε και η Carolina Herrera! Όσο πιο μακριές και πιο έντονες τόσο το καλύτερο! Όχι, δεν είναι απαραίτητο να χρησιμοποιήσεις ψεύτικες, δύο τρεις στρώσεις μάσκαρα είναι αυτό ακριβώς που χρειάζεσαι!

 Carolina Herrera 

Έντονα χείλη
Μπορεί στο άκουσμα της φράσης «έντονα χείλη» το μυαλό σου να πηγαίνει αμέσως στο κόκκινο χρώμα, όμως ο Marc Jacobs σκέφτηκε κάτι άλλο. Σκούρα κραγιόν σε αποχρώσεις που πλησιάζουν το σκούρο καφέ ή ακόμα και το μαύρο είναι αυτά που προτείνει και το μυαλό μας πάει κατευθείαν στη δεκαετία του ’90! Μην το απορρίψεις, γιατί είμαι σίγουρη ότι στα μέσα του χειμώνα θα το αγαπήσεις πολύ…

Δες τι σου αρέσει, τι σου ταιριάζει και υιοθέτησέ το! Και φυσικά πάντα φορώντας το πιο «δυνατό» χαμόγελό σου!

 

See you soon, gilrs!