Οι πρώτες εικόνες από τη ταινία της Angelina Jolie και του Brad Pitt

10 χρόνια μετά το Mr. and Mrs. Smith, o Brad Pitt και η σύζυγος του πια Angelina Jolie συνεργάζονται ξανά στη ταινία By The Sea, την οποία σκηνοθετεί η Angie.
By the Sea still



Όλα ταυτόχρονα αποφάσισαν να τα κάνουν  ο Brad και η Angelina, το πιο διάσημο ζευγάρι της showbiz, αφού και παντρεύτηκαν ύστερα από δέκα χρόνια σχέσης και γυρίζουν νέα ταινία. Το By the Sea είναι η τρίτη σκηνοθετική απόπειρα της Jolie ( έχουν προηγηθεί τα In the Land of Blood και Honey, τα οποία μπορεί να μην ήταν εισπρακτικές επιτυχίες, ωστόσο πήραν θετικά σχόλια τη σκηνοθεσία της ηθοποιού) και είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται ξανά οι δυο τους δέκα χρόνια μετά το Mr. And Mrs. Smith, την ταινία στην οποία γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν οι δυο ηθοποιοί.

 

Και πως αποφάσισαν να περάσουν το μήνα του μέλιτος; (λέμε τώρα) Υποδυόμενοι ένα ζευγάρι του οποίου ο γάμος καταστρέφεται. Η Jolie υποδύεται μια πρώην χορεύτρια και ο Pitt τον σύζυγο της, έναν συγγραφέα στα μέσα του 1970. Καθώς ταξιδεύουν διασχίζοντας την Αμερική απομακρύνονται όλο και περισσότερο. 

By The Sea still

By The Sea still 2