Πυκνά μαλλιά με το σωστό σαμπουάν

Από την Bardot μέχρι την Beyonce οι αγαπημένες μαςstar έχουν πυκνά μαλλιά! Μην με ξυπνάτε, ξέρω ότι τα μισά είναι τρέσες.
Πυκνά μαλλιά με το σωστό σαμπουάν



Και τι δεν θα έδινα να έχω πυκνά μαλλιά! Δεν με πειράζει τόσο που έχω λεπτή τρίχα αλλά αυτό που μου λείπει πραγματικά είναι ο όγκος. Όσο και να κρεπάρω το μαλλί δεν έχω ποτέ το αποτέλεσμα που θέλω γιατί πολύ εύκολα φαίνονται κενά στο κεφάλι μου. Οι τρέσες δεν είναι λύση για μένα. Είμαι ένα κορίτσι που πιάνει τα μαλλιά μέσα σε πέντε δευτερόλεπτα έναν κότσο και θεωρώ ότι έχω κάνει ΤΟ χτένισμα. Για μόνιμα extensions δεν μιλάμε καν. Νομίζω εν έτη 2015 είναι απαγορευτικό! Όχι μόνο καταστρέφει την τρίχα από την ρίζα αλλά δεν είναι και όμορφο. Η μόνη λύση είναι τα προϊόντα εμπορίου.

Άρα τι κάνω για αυτό; Χρησιμοποιώ σαμπουάν που ενισχύουν την πυκνότητα των μαλλιών.

Φυσικά δεν έχω αποκτήσει ξαφνικά το μαλλί των ονείρων μου αλλά είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από πριν. Τα χτενίσματα που κάνω βγαίνουν πλέον πολύ πιο όμορφα γιατί όπως και να το κάνεις ο όγκος δείχνει υγεία με και βοηθάει να τοποθετώ τα τσιμπιδάκια και να μην φαίνονται. Αν κάνεις χτενίσματα στον εαυτό σου θα καταλάβεις τι τραβάω κάθε φορά που προσπαθώ να στεθεροποιήσω ένα τσιμπιδάκι και ταυτόχρονα να μην φαίνεται.