Blush with my brush!

Μικρά αλλά πολύτιμα μυστικά για το ρουζ σου !
Blush with my brush!



Δημόσιες υπηρεσίες και χθες ήταν η μέρα τους... Ξύπνησα νωρίς και έψαχνα απεγνωσμένα τα συρτάρια μου για να συγκεντρώσω δικαιολογητικά και πόσα άλλα χαρτιά, αφού έπρεπε να πάω σε λογιστή, Τ.Ε.Β.Ε., εφορία κ.λπ. Κι ενώ δεν είχα και την καλύτερη διάθεση, ξαφνικά το μάτι μου έπεσε σε κάποιες παλιές φωτογραφίες. Πόσες υπέροχες αναμνήσεις και τι όμορφες εικόνες! Εγώ και η αδελφή μου να παίζουμε στην αυλή του πατρικού μας και ο μπαμπάς να μη σταματά να μας βγάζει φωτογραφίες. Σε άλλες ποζάραμε όλο χαμόγελο και σε άλλες κυνηγούσαμε η μία την άλλη, σε όλες όμως ένα πράγμα μου τράβηξε την προσοχή: τα ροδαλά, όλο υγεία μαγουλά μας!

Και έτσι μου ήρθε η ιδέα! Το πολύτιμο ρουζ δεν τονίζει (πάντα σε συνδυασμό με την τερακότα) μόνο τις γωνίες του προσώπου μας, αλλά μας δίνει και αυτή την υγιή όψη που είχαμε όταν δεν υπήρχαν ευθύνες, τρέξιμο, κούραση και όλα όσα μας κάνουν λιγότερες λαμπερές. Πρόσεξε λοιπόν τι πρέπει να κάνεις για να αποκτήσουν και τα δικά σου «μαγουλάκια» τη φρεσκάδα των παιδικών μας χρόνων!

Τώρα που η επιδερμίδα μας είναι πιο άσπρη και ενίοτε χλωμή, προτιμούμε αποχρώσεις του ροζ που θα κάνουν την όψη μας πιο ζωηρή, πιο ζωντανή. Αν η επιδερμίδα σου είναι πιο σταρένια επίλεξε χρώματα κοντά στο ροδακινί, ενώ σε όσες έχουν σκούρο δέρμα προτείνω ρουζ σε χάλκινες αποχρώσεις.

Αφού ολοκληρώσεις τη βάση, με ένα πινέλο πάρε λίγη ποσότητα από το ρουζ σου και άπλωσέ τη πάνω στα ζυγωματικά, σβήνοντας προς τα πίσω πάνω στο κόκαλο. Ξεκινάς να απλώνεις το ρουζ σου σε εκείνο ακριβώς το σημείο του μάγουλου που σε τσιμπούσαν οι θείοι σου όταν ήσουνα μικρή, αφού αυτό ακριβώς το αποτέλεσμα θες να δώσεις: το ελαφρύ «κοκκίνισμα» από το υποτιθέμενο τσίμπημα! Πώς σου φαίνεται;

Α, και το πιο σημαντικό, κάποια μικρά μυστικά για τέλειο αποτέλεσμα:

1. Αν έβαλες λίγο παραπάνω ρουζ απ’ ό,τι θα ‘θελες, μην αγχώνεσαι! Άπλωσε από πάνω λίγη διάφανη πούδρα και σβήσε το ομοιόμορφα! Ούτε τη βάση σου θα χαλάσεις και θα έχεις και το επιθυμητό αποτέλεσμα όσον αφορά το ρουζ σου.

2. Αν θέλεις να φρεσκάρεις το ρουζ σου, αλλά δυστυχώς ξέχασες να το πάρεις μαζί σου, χρησιμοποίησε το κραγιόν σου. Άπλωσε ελάχιστη ποσότητα στα ζυγωματικά σου και προσεκτικά άπλωσέ τη με τα δάχτυλά σου όπως θα έκανες και με ένα κρεμώδες ρουζ.

3. Η ψευδαίσθηση του lifting. Ναι, καλά διαβάζεις! Άπλωσε λίγο ρουζ στα ψηλά σημεία των ζυγωματικών σου, στο κόκαλο του φρυδιού αλλά και πάνω από τα φρύδια σου και θα φαίνεσαι πιο φρέσκια από ποτέ!

Και μην ξεχνάς: Όταν χαμογελάς είσαι πάντα πιο όμορφη.