Χρόνια Πολλά Gisele! Η sexy ζωή της μέσα από 34 κλικ

Η γυναίκα που άλλαξε τα catwalks έχει σήμερα γενέθλια και εμείς θυμόμαστε την λαμπερή καριέρα της!
Χρόνια Πολλά Gisele! Η sexy ζωή της μέσα από 34 κλικ



Η Gisele Bunchen δεν είναι ένα απλό μοντέλο που κατάφερε να φτάσει στην κορυφή του modeling. Είναι το κορίτσι από το Rio Grande της Βραζιλίας που άλλαξε την ιστορία των catwalks και κατάφερε να γίνει το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο. Σήμερα, 20 Ιουλίου, η Βραζιλιάνα καλλονή κλείνει τα 34 της και εμείς θυμόμαστε τον δρόμο της προς την κορυφή.

Μόνο εύκολη δεν ήταν η πορεία της Gisele. Στα 14 έγινε μοντέλο και στα 16 έφυγε από την Βραζιλία για την πρώτη της fashion week. Τα super models των 90’s δεν άφηναν και… πολύ χώρο στις νέες συναδέλφους.

Η Gisele  όμως είχε πάντα ένα στόχο. Την κορυφή. Για να φτάσει εκεί έπρεπε να συνεργαστεί με τους καλύτερους. Ο Βρετανός μόδιστρος Alexander McQueen της έδωσε την μεγάλη ευκαιρία. Το 1998, η Gisele μέσα σε μια νύχτα, έγινε το πιο περιζήτητο μοντέλο του πλανήτη. «Τhe Body» την αποκάλεσε ο Βρετανός μόδιστρος. Η Elle MacPherson είχε χάσει τον τίτλο από την 18χρονη, τότε Βραζιλιάνα.

Η απότομη δόξα, ωστόσο, την έκανε να βλέπει τον κόσμο με σνομπισμό. Η Gisele άρχισε να γίνεται ντίβα. Ξανά όμως ο δρόμος στην κορυφή έπρεπε να περάσει από έναν κορυφαίο. «Κανείς δεν την ήθελε. Γκρίνιαζε συνέχεια. Έδωσα μάχες για να την πάρω στα project μου». Τάδε έφη Mario Testino. Ο Περουβιανός φωτογράφος που μεταμόρφωσε την Gisele το 2000 από model σε… super model.

Οι συνεργασίες τους έγραψαν ιστορία. Η Βραζιλιάνα καλλονή κατάφερε να φτάσει να είναι το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του κόσμου. Η Victoria’s Secret είχε βρει τον ιδανικό άγγελο της, ενώ  ο Leonardo DiCaprio την γυναίκα που ονειρευόταν ο κάθε άντρας.

«Δεν φοβάμαι να δουλέψω. Θέλω να γίνω η καλύτερη που μπορώ», τόνιζε η Gisele στις συνεντεύξεις της. Μετά τον χωρισμό της με τον DiCaprio, το 2005, άρχισε να γράφει… χιλιόμετρα στο κοντέρ της στα catwalks. Το όνειρο της «πανίσχυρης» Gisele ήταν άλλο όμως. Η οικογένεια.

Τα χρήματα της στον τραπεζικό της λογαριασμό ήταν ενιαψήφια. Τα εξώφυλλα της στην Vogue, στο Vanity Fair, στο Elle και σε άλλα περιοδικά κατέκλυζαν τον κόσμο. Όλα αυτά τα αντάλλαξε το 2009 για χάρη του Tom Brady. Του σταρ του αμερικανικού ποδοσφαίρου.

Η Gisele στηρίζει τον σύζυγο της, με τον οποίο έχουν δυο παιδιά, τόσο που τα έβαλε ακόμη και με τους συμπαίκτες του στους New England Patriots το 2011 μετά από ένα χαμένο τελικό με τη Νέα Υόρκη: «Ο άντρας μου δεν μπορεί να ρίχνει την μπάλα και να την πιάνει παράλληλα»!

Οι άνθρωποι δίπλα στην Gisele ήξεραν πως το τέλος της στα catwalks πλησίαζε. Ο γιος της Μπέντζαμιν και η κόρη της Βίβιαν, έγιναν η προτεραιότητα της. Λιγότερες εμφανίσεις, λιγότερες καμπάνιες. Τα εκατομμύρια συνέχισαν να έρχονται, αλλά η μητέρα Gisele είχε αποφασίσει τι θέλει πια.

To ημερολόγιο έγραφε 16 Απριλίου 2015. Η Gisele μόλις είχε κάνει τα τελευταία της βήματα στην πασαρέλα του Sao Paulo. Βάζοντας τέλος σε μια λαμπερή καριέρα 20 ετών, που την οδήγησε στην κορυφή του modeling.

Το κορίτσι που έφερε το «περπάτημα του αλόγου» στις πασαρέλες είπε το αντίο μέσα σε συγκίνηση. «Θέλω να ζήσω σε μια φάρμα και να κάνω πολλά παιδιά», είχε δηλώσει η Gisele, που το όνομα της στα γερμανικά σημαίνει «Όρκος». Όρκος για να φτάσει εκεί που ονειρευόταν, κάτι που κατάφερε...

Τα δάκρυα της στο Sao Paulo έκλεισαν ένα χρυσό κεφάλαιο στο μόντελινγκ. Στην πρώτη σειρά η οικογένεια της και ο σύζυγος της. Το κορίτσι από το Rio Grande κατάφερε να εμπνεύσει εκατομμύρια γυναίκες. Να βοηθήσει με φιλανθρωπίες και στο τέλος της ημέρας να είναι η μαμά της διπλανής πόρτας.

Χρόνια Πολλά κυρία Brady!