Gillian Flynn: Της είπαν τα ταρώ και έκαναν μία τρομακτική πρόβλεψη

Τι πρόκειται να συμβεί στη συγγραφέα του Gone Girl;
Gillian Flynn: Της είπαν τα ταρώ και έκαναν μία τρομακτική πρόβλεψη



Μία creepy αποκάλυψη έκανε στο «Vanity Fair» η Gillian Flynn, η διάσημη συγγραφέας του «Gone Girl». Τι είπε; Δες το απόσπασμα της συνέντευξής της.

Πιστεύεις στα φαντάσματα;

Όχι, όχι ιδιαίτερα, Θα με ενδιέφερε όμως να δω να αποδεικνύεται η ύπαρξή τους. Σίγουρα πιστεύω ότι υπάρχουν συγκεκριμένα μέρη με έντονη ενέργεια, που περπατάς και νιώθεις ότι υπάρχει μια ιστορία, μία διάθεση.

Ποια είναι η αγαπημένη σου τρομακτική ιστορία;

Υπάρχει ένα βιβλίο της συγγραφέως Anne Rivers Siddons που λέγεται «The House Next Door» το οποίο διηγείται από τις καλύτερες ιστορίες με στοιχειωμένα σπίτια. Λατρεύω, επίσης, την ταινία «The Orphanage».

Νομίζω ότι φρικάρεις με τα κτίρια...

Όντως! Σημείωσε ότι και τα τρία μου βιβλία σχετίζονται με τον κίνδυνο που υπάρχει μέσα στο σπίτι, όχι εκτός σπιτιού. Για μένα είναι κάτι πιο ανησυχητικό από κάποιον  ψυχοπαθή δολοφόνο που κυκλοφορεί εκεί έξω. Η ιδέα, δηλαδή, του να κινδυνεύεις στο μέρος που υποτίθεται ότι είσαι ασφαλής.

Έχεις πάει σε μέντιουμ;

Ποτέ. Αλλά μου έχουν πει τα ταρώ. Και μου αποκάλυψαν ότι θα αυτοκτονούσα, οπότε σταμάτησα να πηγαίνω. Με φρίκαρε. Θα αυτοκτονούσα και η τραγωδία θα συνέβαινε σε ένα σημείο κοντά σε νερό. Μου το είπαν σε δύο διαφορετικά άτομα, σε διαφορετικές πόλεις. Οπότε σταμάτησα να πηγαίνω.

Δες ΕΔΩ γιατί δεν άρεσε το τέλος του Gone Girl.