Gisele: Ήξερες ότι έχει δίδυμη αδερφή;

Κι όμως, το αποκάλυψε η ίδια με μια φωτογραφία στο λογαριασμότης στο Facebook.
Gisele: Ήξερες ότι έχει δίδυμη αδερφή;



Η Gisele έκλεισε τα 35 και το γιόρτασε ανεβάζοντας ένα collage φωτογραφιών με τη δίδυμη αδερφή της Patricia, στο Facebook. Οι περισσότεροι fan της, έμειναν άναυδοι βέβαια, γιατί δεν είχαν ιδέα για την ύπαρξή της. 

Το supermodel έγραψε 'Happy birthday super Pati!!! I wish you the most amazing things in this world", δηλαδή "Χρόνια πολλά καταπληκτική Pati!Σου εύχομαι τα πιο εκπληκτικά πράγματα στον κόσμο", ενώ παρακάτω πρόσθεσε "Σε ευχαριστώ που είσαι πάντα δίπλα μου, από την αρχή. Σε αγαπώ τόσο πολύ". 

Η Gisele έχει ακόμα πέντε αδερφές και μεγάλωσαν όλες μαζί στην Βραζιλία. Όπως είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο  Vanity Fair, με την Patricia, ήταν πιο κοντά γιατί έκαναν τα πάντα μαζί.

"Κάναμε μπαλέτο, ενόργανη, όλα μαζί. Νομίζω ότι η μαμά μας, ήθελε να μας κρατήσει απασχολημένες με κάθε τρόπο. Μεγαλώνοντας, όταν έπρεπε να βρούμε μια δουλειά, πήγαμε μαζί σε ένα πρακτορείο μοντέλων".

Η Patricia μπορεί να μην τα κατάφερε πολύ καλά με το modelling, αλλά είναι εκπρόσωπος τύπου της Gisele, του πιο ακριβοπληρωμένου μοντέλου στον κόσμο, η οποία όμως πρόσφατα ανακοίνωσε ότι "συνταξιοδοτείται" από τις πασαρέλες.

Δες εδώ τη sexy ζωή της μέσα από 34 κλικ.