Kim Kardashian: Οι 2 κακές της συνήθειες που σοκάρουν!

Έλεος, βρε κορίτσι! Πρόσεχε πια τι λες. Υπάρχει κόσμος που σε μιμείται!
Kim Kardashian: Οι 2 κακές της συνήθειες που σοκάρουν!



Λένε ότι για να σπάσεις του κανόνες, πρέπει πρώτα να τους ξέρεις. Κι όταν η συζήτηση έρχεται στο θέμα ομορφιά, κανείς δεν ξέρει καλύτερα από την Kim Kardashian!

Παρ’ όλα αυτά, όμως, δεν δίστασε να σοκάρει το κοινό με τις αποκαλύψεις που έκανε στο Master Class που παρέδωσε για θέματα ομορφιάς με τον makeup artist Mario Dedivanovic. Αποκάλυψε ότι συχνά αγνοεί τους δύο απαράβατους κανόνες του beaute: να μην κοιμάσαι μακιγιαρισμένη και να αποφεύγεις πάση θυσία τα σολάριουμ. Αμ δε!

Στο ξεκίνημα του τετράωρου (!) session, η Kardashian ανέφερε ότι την επόμενη μέρα ήταν τα γενέθλια της γιαγιάς της κι ότι σκόπευε να κοιμηθεί μακιγιαρισμένη το βράδυ για να είναι έτοιμη για το πάρτι.

Όλοι πίστεψαν ότι αστειευόταν. Κι εσύ το ίδιο δεν θα νόμιζες βλέποντας την τέλεια επιδερμίδα της; Όμως, λίγο αργότερα, ανέφερε ξανά αυτήν την περίεργη τακτική της λέγοντας «Κάποιες φορές είμαι τόσο κουρασμένη που δεν ξεβάφω το πρόσωπο μου» προσθέτοντας στη συνέχεια ότι έχει τελειοποιήσει την τέχνη του…ύπνου με πλήρες μακιγιάζ.

Συγκεκριμένα, όταν κοιμάται βαμμένη δεν γυρνάει δεξιά αριστερά στο μαξιλάρι της για να μην πασαλειφτεί και το αποτέλεσμα τη δικαιώνει, καθώς έτσι μπορεί να διατηρήσει το μακιγιάζ της για 24 ώρες συνεχόμενα! «Κοιμάμαι βαμμένη όταν ταξιδεύω. Χρησιμοποιώ σατέν μαξιλαροθήκες και αν κοιμάμαι κατά τη διάρκεια πτήσης για κάποιο event όταν προσγειώνομαι, κάνω μια στάση στο μπάνιο για ένα μικρό ρετούς στη βάση, αλλά ουσιαστικά όλα τα υπόλοιπα είναι έτοιμα». Τσάμπα, δηλαδή, οι νουθεσίες τόσων χρόνων των δερματολόγων μέσα από περιοδικά και τηλεοράσεις! Όπως και να έχει, αυτή η συνήθεια ελοχεύει πολλούς κινδύνους και μολύνσεις, οπότε μείνε μακριά. Ακολουθούμε την πεπατημένη εμείς: ντεμακιγιάζ, πλύσιμο, ενυδάτωση!

Ωστόσο, η άλλη λεπτομέρεια που άφησε το κοινό του μαθήματος της με το στόμα ανοικτό ήταν η απάντηση της στην ερώτηση για το αγαπημένο της self-tanner. Εκείνη φυσικά απάντησε το προϊόν από τη σειρά της "Kardashian Glow" επεξηγώντας ότι «χρησιμοποιώ και τις ειδικές λοσιόν που βάζουμε στα κέντρα σολάριουμ. Έχω ψωρίαση οπότε είναι σημαντικό για μένα να επισκέπτομαι συχνά τα κέντρα σολάριουμ». Εν έτει 2015, όπου όλοι γνωρίζουν τις επιβλαβείς συνέπειες του σολάριουμ, δεν ήταν κάτι αναμενόμενο να ακουστεί από το στόμα της, ακόμα κι αν το χρησιμοποιεί για να…γιατρέψει τη δερματοπάθεια της. Βέβαια, σύμφωνα με τη Διεθνής Ένωση Πασχόντων Από Ψωρίαση, η χρήση σολάριουμ σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αντικαταστήσει την φωτοθεραπεία που χορηγείται ιατρικά κι επιβλέπεται από ειδικούς.

Αλλά, τι να πεις… Stars! Έχουν κι αυτοί αδυναμίες όπως όλοι μας!