Η Καινούργιου έκλεψε το κραγιόν της Μενεγάκη, o Βρεττός βρήκε νέο κορίτσι και ο Ιωαννίδης έκανε six pack

Εσύ ξέρεις την Κιάρα Τσοχατζοπούλου;
Η Καινούργιου έκλεψε το κραγιόν της Μενεγάκη, o Βρεττός βρήκε νέο κορίτσι και ο Ιωαννίδης έκανε six pack



Χαμός έγινε και σήμερα στη showbiz. Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση; Voila!

Η έκπληξη της ημέρας

Και ενώ η Ελένη Μενεγάκη αναρωτιόταν ποια της έκλεψε το κραγιόν από το stand της αποφάσισε να επισκεφτεί το διπλανό πλατό για να δει αν ένοχη γι’ αυτό το παράπτωμα είναι η Κατερίνα Καινούργιου.

Δες στο βίντεο τι ακριβώς έγινε...

Η Εύη Βατίδου θέλει να γίνει το κορίτσι του James Bond

Δεν εξηγείται αλλιώς η σέξι και αποκαλυπτική της εμφάνιση. Το μοντέλο ανέβασε τη φωτογραφία που βλέπεις από κάποιο πάρτι του «Spectre» και τρέλανε το internet.

 

Γιατί κόπηκε το «Μη με Σκας»; 

Τους λόγους για τους οποίους κόπηκε η σειρά «Μη με Σκας» εξήγησε ο Πέτρος Φιλιππίδης στο πρωινό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Συγκεκριμένα δήλωσε:  «Δεν πιστεύω ότι πήγαν όλα τέλεια. Υπήρχαν προβλήματα, τα οποία αυτή την στιγμή προσπαθούμε να διορθώσουμε. Το σίριαλ δεν κόβεται. Θα το ξαναδούμε. Η στάση του καναλιού για να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, είναι μια πολύ σωστή και αξιοπρεπής στάση. Μέχρι να το κόψουνε…! Όλοι είδαμε ότι υπάρχουν προβλήματα στη σειρά. Καταρχήν η εικόνα. Είδαμε μια εικόνα που δεν ήταν αυτή που περιμέναμε όλοι, και πιθανότατα και ο κόσμος. Το τεχνικό κομμάτι δηλαδή. Είναι λεπτό γιατί πίσω από αυτά είναι επαγγελματίες άνθρωποι που κάνουν την δουλειά τους. Εγώ μπορεί να ξέρω πολύ καλά τι φταίει. Δεν θα ήθελα να μιλήσω για τους ανθρώπους αυτούς, επειδή είναι επαγγελματίες και πολύ καλοί. Αν π.χ κάτι δεν έχει βαφτεί καλά, δεν ακυρώνει τον μπογιατζή που δεν το έβαψε καλά. Δεν ακυρώνω δηλαδή τους καμεραμέν και τους τεχνικούς μας. Δεν παύει να είναι καλός ο καμεραμάν.».

Όσο για το gay ζευγάρι που βλέπουμε στις οθόνες μας, ανέφερε το εξής: «Μπορεί και να κλώτσησε στο κοινό ότι υποδυόμαστε ένα gay ζευγάρι. Αλλά και η αναμονή που είχε το σίριαλ, που ήταν μια μεγάλη αναμονή, ίσως να μην ήταν στις προσδοκίες του κοινού».

Θεοχάρης Ιωαννίδης αλά Justin Bieber

Μας έβγαλε τα μάτια ο Θεοχάρης Ιωαννίδης με τη selfie Που ανέβασε στο Instagram. Ο τραγουδιστής- ηθοποιός έχει six pack που δεν το είχες φανταστεί. 

Ο Ηλίας Βρεττός (ξανα)ερωτεύτηκε

Ο Ηλίας Βρεττός δεν την αντέχει τη μοναξιά. Από σχέση σε σχέση πάει και πάντα τα κορίτσια του είναι ένα προς ένα. Αυτή τη φορά, τα έφτιαξε με τη Μαρία Λουίζα Βούρου, όπως μάθαμε από το πρωινό του ANT1. 

Από εδώ η Κιάρα Τσοχατζοπούλου 

Celebrity θέλουν να κάνουν την Κιάρα Τσοχατζοπούλου, την εγγονή του Άκη Τσοχατζόπουλου. Η 16χρονη εμφανίστηκε στην εκπομπή «Όλα» του Θέμου Αναστασιάδη και μίλησε για τον κόσμο της μόδας. Άλλωστε η μικρή συμμετείχε στην Εβδομάδα Μόδας στην Αθήνα με τον σχεδιαστή Βασίλη Ζούλια. 

Δες ΕΔΩ τις μεγαλύτερες κοτσάνες στην ιστορία των καλλιστείων.