Χαμός στη showbiz! Το ατύχημα της Μενεγάκη, το αγόρι (;) της Demy και η κόντρα του Περρή με την Ηλιάκη

Έχει σχέση ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος;
Χαμός στη showbiz! Το ατύχημα της Μενεγάκη, το αγόρι (;) της Demy και η κόντρα του Περρή με την Ηλιάκη



Χαμός έγινε και σήμερα στη showbiz. Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση; Voila!

Πάρις Κασιδόκωστας – Τάμτα:  Μαζί στο θέατρο

Είναι από τα πιο hot ζευγάρια της πόλης και κάθε τους εμφάνιση συζητιέται. Ο Πάρης Κασιδόκωστας και η Τάμτα πήγαν μαζί στον Πολυχώρο «Αθηναίς» για να παρακολουθήσουν την παράσταση «Νύφη Κουράγιο» και οι παπαράτσι δεν τους άφησαν ήσυχους.  

Ο Λάκης Γαβαλάς με Manolo

Δεν μας έκανε εντύπωση που ο Λάκης Γαβαλάς ανέβασε στο Instagram τις γόβες που συνηθίζει να φοράει στο σπίτι του. Ο εκκεντρικός σχεδιαστής επέλεξε το brand «Μanolo Blahnik» και το συνδύασε με τα βραχιόλια που βλέπεις. Όπως νιώθει καλά ο καθένας....

Αυτό είναι το νέο αγόρι της Demy;

Έτσι λέει το «Χάι». Ότι η Demy μετά το χωρισμό της με τον Άκη Πετρετζίκη τα έχει με τον ηθοποιό του «Ταμαμ» Ντένη Μακρή. Ο χρόνος θα δείξει αν πρόκειται για φήμες ή για πραγματικότητα. 

Το ατύχημα της Ελένης Μενεγάκη

Κάθε της κίνηση γίνεται είδηση οπότε δεν θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε το ατύχημα της Ελένης Μενεγάκη με υπαίτιο τον κομμωτή της Βασίλη Μπουλούμπαση. Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στον αέρα της εκπομπής με ένα ελαφρύ έγκαυμα καθότι ο κομμωτής της ακούμπησε στο κούτελό της το σίδερο με το οποίο της έφτιαχνε τα μαλλιά. Για να ανακουφιστεί έβαλε παγωμένο νερό, οδοντόκρεμα αλλά και φύλλο κρούστας. 

Η Ράνια Κωστάκη έδειξε το super lux σπίτι της

Στο περιοδικό «OK» άνοιξε το σπίτι της η Ράνια Κωστάκη. Πρόκειται για μία μοντέρνα μεζονέτα στη Φιλοθέη που έχει μέχρι και πισίνα. Ζηλέψαμε η αλήθεια είναι. 

Η Μαρία Ηλιάκη απαξιεί τον Βαγγέλη Περρή 

«Δεν τη θεωρώ ότι έχει την ικανότητα να κάνει αυτό, που προορίζει τον εαυτό της. Υπάρχει αντίφαση μεταξύ των δυνατοτήτων και των επιδιώξεων. Είναι σαν κάποιος, που μπορεί να είναι ωραίος μπουζουξής και τον παίρνουν στις μπάντες για να τραγουδάει, να αποφασίζει να γίνει διευθυντής ορχήστρας». Κάπως έτσι σχολίασε τη Μαρία Ηλιάκη ο Βαγγέλης Περρής στο show του Γρηγορη Αρναούτογλου. Ποια ήταν η απάντηση της Μαρίας; Ορίστε: «Δεν θέλω να του κάνω τη χάρη να απαντήσω. Ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει άποψη. Έχει το κληρονομικό χάρισμα και ξέρει τι βλέψεις έχω για τον εαυτό μου;». 

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος είναι δραστήριος

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος μίλησε στο Πρωινό του ANT1 για το σύντομο διαζύγιό του με την Τζίνα Μοσχολιού ενώ απάντησε στην ερώτηση «αν έχει σχέση». Ορίστε τι είπε: 

Η Φαίη Σκορδά σε Christmas Mood

Μάλλον πρόκειται για την άχρηστη είδηση της ημέρας αλλά λίγο Christmas mood ποτέ δεν έβλαψε κανένα. Πόσταρε, λοιπόν, στο Instagram τη φωτογραφία που βλέπεις και έγραψε «ξεκινάμε». 

Μίνως Θεοχάρης: Δέχτηκα σωματική βία

Στην εκομπή «Parole» της Αννίτας Πάνια εμφανίστηκε ο Μίνως Θεοχάρης ο οποίος μίλησε για το bullying που υπέστη στο σχολείο. 

 «Δέχτηκα και λεκτική και σωματική βία... πώς να αντιδράσω; Θυμάμαι από την πρώτη γυμνασίου μέχρι την Τρίτη λυκείου ήταν τα μαύρα χρόνια, ξέρεις, της ζωής μου...Πλησίαζα την πόρτα του σχολείου μου για να μπω και πάθαινα την πρώτη κρίση πανικού. Δεν ξέρω αν ήταν κρίση πανικού. Δεν πήγαινα με χαρά στο σχολείο, έφευγα με χαρά.»!

Δες ΕΔΩ τις μεγαλύτερες κοτσάνες στην ιστορία των καλλιστείων.