Η Μενεγάκη τα έδειξε όλα, η Ντορέττα θέλει τον σέξι Κρητικό και ο Παπαδάκης την είπε στον Αρναούτογλου

Και μέσα σε όλα αυτά η μαμά του Αλέξη δηλώνει ότι το τρελάνανε το παιδάκι της.
Η Μενεγάκη τα έδειξε όλα, η Ντορέττα θέλει τον σέξι Κρητικό και ο Παπαδάκης την είπε στον Αρναούτογλου



Χαμός έγινε και σήμερα στη showbiz. Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση; Voila!

Γιώργος Λιάγκας: Αυτά είναι μπαρμπούτσαλα  

Έχεις και εσύ περιέργεια να δεις ποια θα είναι τα πρόσωπα που θα συμμετέχουν στο νέο talent show του ANT1, το «Rising Star»; Ο Γιώργος Λιάγκας σου λέει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και να μην πιστεύεις όσα γράφονται καθώς είν3αι «μπαρμπούτσαλα». Για την ακρίβεια είπε:   «Ξέρω από φέτος, πώς δουλεύουν οι άνθρωποι του ΑΝΤ1 για το Rising Star, το οποίο αν δείτε τεχνικά πόσο μπροστά είναι σε σχέση με το “Voice”… δεν υπάρχει! Δεν ξέρω τώρα αν θα είμαι εγώ, ή ο Ρέμος, ή η Βανδή όπως γράφεται, δεν έχουν γίνει συζητήσεις και όλα αυτά που διαβάζω στα sites είναι μπαρμπούτσαλα. Το Rising Star το έχει κλείσει ο ΑΝΤ1 και θα είναι το μεγάλο show του χρόνου. Έχει 18 επεισόδια, θα είναι live και πρόκειται για ένα τόσο τεράστιο πράγμα που ψάχνουν στούντιο για να το φιλοξενήσει γιατί στο studio του “Voice” δεν χωράει καν. Τώρα ποιος θα το παρουσιάσει, ποιος θα είναι κριτής κτλ δεν τα ξέρω αυτά τα πράγματα, και όσα γράφονται είναι αστεία. Επειδή είμαι στον ΑΝΤ1 και μιλάω, δεν ισχύουν γιατί δεν έχει κλείσει τίποτα!»

Η μαμά του Αλέξη ανησυχεί

Μετά από αυτή την είδηση που δημοσίευσε η εφημερίδα «Espresso» η ζωή σου δεν πρόκειται να αλλάξει, αυτό είναι δεδομένο. Η κα Αρίστη Τσίπρα η μαμά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ενώ βρισκόταν σε ζαχαροπλαστείο στη Δροσιά, είπε την εξής ατάκα: «Το τρελάνανε το παιδάκι μου!». 

Η Ελένη Μενεγάκη τα έδειξε όλα

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η Ελένη Μενεγάκη σήμερα στην έναρξη της εκπομπής. Μπαίνοντας στο πλατό ήθελε να δείξει της μπότες της, σήκωσε το πόδι της και ιδού τι συνέβη: 

Ο Στέλιος Ρόκκος κάνει αγκαλίτσες στο κρεβάτι 

Μία τρυφερή στιγμή με τον Στέλιο Ρόκκο ανέβασε στο Instagram η σύντροφός του Ελένη Γκόφα. Για την ακρίβεια έγραψε: «Καλημέρα να έχουμε!#happymorning #puginstagram #pugpantou#ilovemydog#onlylove#myman#family#».

Ο Γιώργος Παπαδάκης την είπε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Τι ήθελε και ρώτησε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον Τζώνυ Καλημέρη αν υπάρχουν όρια ηλικίας στην τηλεόραση.... Ο Γιώργος Παπαδάκης έγινε έξαλλος και μέσα από την εκπομπή του δήλωσε τα εξής: «Από το 1880, όταν ξεκίνησα να κάνω τηλεόραση... Έχει αγωνία ο Γρηγόρης ο Αρναούτογλου και ρώταγε τον Καλημέρη αν υπάρχουν όρια ηλικιών. Βρε Γρηγόρη μου, ήταν πατάτα αυτό που είπες, βλακεία ήτανε, γιατί ο Λέτερμαν του οποίου προσπαθείς να κάνεις την εκπομπή -πρέπει να κάνει μεγάλη προσπάθεια βέβαια, γιατί ο Λέτερμαν έκανε καταπληκτική εκπομπή- ξέρεις πότε αποχώρησε... στα 69 του. Στα 69 αγόρι μου. Στο λέω να μαθαίνεις γιατί είσαι νέο παιδί και καλό είναι να μαθαίνεις. Ρωτάς τον Καλημέρη ηλικιακά όρια αν υπάρχουν και αναφέρεσαι σε μένα; Ρε Γρηγόρη... θα είχες πιει κανένα ουισκάκι!». 

Η Ντορέττα ποθεί τον σέξι κρητικό

Θα έχεις ακούσει για τον σέξι Κρητικό που πήγε στην πορεία και έγινε viral; Ο αγρότης- μοντέλο τρέλανε μέχρι και την Ντορέττα Παπαδημητρίου η οποία απευθύνθηκε σε εκείνον και του είπε τα εξής:  «Στάθη άκουσε με αγόρι μου γλυκό! Αν είσαι στην Αθήνα δεν το συζητάω, έλα στο στούντιο, μην πάρεις ένα απλό τηλέφωνο! Αν έχεις πάει στο Ηράκλειο όμως, πάρε με ένα τηλέφωνο λίγο κάτι θα σου πω δεν είναι τίποτα!»

Δες ΕΔΩ γιατί ο Μάκης Παντζόπουλος δεν έχει φωτογένεια.