Χαμός στη showbiz! Η Βίκυ Χατζηβασιλείου τραγουδάει, η Μαρία Μπακοδήμου ζει τον έρωτα και ο Γιώργος Σαμαράς έγινε hipster

Τα μαλλιοτραβήγματα στα καλλιστεία της Κύπρου.
Χαμός στη showbiz! Η Βίκυ Χατζηβασιλείου τραγουδάει, η Μαρία Μπακοδήμου ζει τον έρωτα και ο Γιώργος Σαμαράς έγινε hipster



Χαμός έγινε και σήμερα στη showbiz. Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση; Voila!

Μαλλιοτραβήγματα στα καλλιστεία

Με «μέσο» λένε ότι πήρε τον τίτλο της Σταρ Κύπρου 2015 η Μαρία Μοράρου. Ποιοι κάνουν τέτοιου είδους επαίσχυντες καταγγελίες; Τα κορίτσια που διαγωνίστηκαν μαζί της. Ορίστε οι αποδείξεις. 

H Μαριέλα Σαββίδου δεν ξέρει τι σημαίνει περιττά κιλά

Συνέντευξη στο περιοδικό «People» έδωσε η Μαριέλλα Σαββίδου και μεταξύ άλλων μίλησε με περηφάνεια για τα περιττά της κιλά. Παρακάτω το χαρακτηριστικό απόσπασμα. 

Εσύ έχεις νιώσει ρατσισμό για τα περιττά σου κιλά; 

Ποτέ μου δεν κατάλαβα τι εννοούν  όταν λένε περιττά κιλά! Μου φαίνεται λίγο σουρεάλ να έρχεται ένας τρίτος και να μιλάει για τα δικά μου «περιττά κιλά». Ει μένα, πριν τα ονομάσει έτσι, με ρώτησε εάν μου περισσεύουν; Όλα αναγκαία τα θεωρώ πάνω μου, μου χρησιμεύουν και δεν θέλω να τα αποχωριστώ. Ξέρεις, αγαπώ το σώμα μου και θέλω να νιώθω καλά όπως κι αν είμαι. Γυμνάζομαι και προσέχω τη διατροφή μου. Όμως, δεν θα γίνω ποτέ αδύνατη, δεν το επιδιώκω, ούτε και το σκαρί μου είναι τέτοιο. Επίσης, κανένας σύντροφός μου μέχρι τώρα δεν μου έχει παραπονεθεί ούτε μου έχει ζητήσει να αλλάξω οτιδήποτε πάνω μου. Αντιθέτως, πάντα μου λένε ότι βρίσκουν το μεσογειακό μου σωματότυπο θηλυκό και με κολακεύουν. Και το κοντό μου φόρεμα θα βάλω, και το μαγιό μου, και θα το χαρώ. Όσο κλισέ κι αν ακούγεται, το μόνο που χρειαζόμαστε είναι αγάπη. Αυτή σε κάνει τον πιο όμορφο άνθρωπο.

Σάσα Σταμάτη: Ο Stan είναι σαν ουρακοτάγκος 

Και τι δεν είπαν στο πρωινό του Ant1 για τον Stan. Τι ότι είναι 1,35 τι ότι είναι σαν ουρακοτάγκος... O Stan, προηγουμένως, είχε δηλώσει στις κάμερες ότι δεν έχει καβαλήσει το καλάμι και ότι ζητά συγγνώμη αν έχει πληγώσει κάποιον. 

Πώς είναι όταν ξυπνάει η Τόνια Σωτηροπούλου;

Κάπως έτσι. Τη φωτογραφία ανέβασε στο Instagram από το Λονδίνο. 

Η fashion blogger μίλησε!

Θυμάσαι την fashion blogger που εμφανίστηκε στα «Καλημερούδια» και είπε ότι η Μαρία Κορινθίου πρέπει να κρύβει τα πόδια της γιατί είναι παχιά; Η Χρυσάνθη Κιτσινέλη μίλησε στο «Πρώτο Θέμα» για την αδόκιμη λέξη που χρησιμοποίησε:  «Η δουλειά του fashion blogger είναι η γρήγορη κρίση, βλέποντας πολλά ρούχα, η επιλογή και η κριτική μιας εμφάνισης. Πρέπει να πω πως θα συνδυάσει κάτι μια γυναίκα ώστε να αναδείξει τα δυνατά της σημεία και να καμουφλάρει ή να παρουσιάσει σωστότερα τα αδύναμα σημεία της. Στη δουλειά μου, επίσης, περιλαμβάνεται και η κριτική μιας εμφάνισης ανεξάρτητα από την προσωπικότητα του ανθρώπου. Δεν έχω προσωπικά με κανέναν και δεν ανήκω στον καλλιτεχνικό χώρο. Είμαι ένας άνθρωπος που απλώς ασχολείται με την αισθητική. Όσον αφορά το περιστατικό με τη Μαρία Κορινθίου, η απειρία μου στην τηλεόραση και ο αυθορμητισμός μου με οδήγησαν στη χρήση μιας αδόκιμης λέξης. Δεν παίρνω πίσω, πάντως, την κριτική μου στη συγκεκριμένη εμφάνιση». 

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου ερμήνευσε Ρόκκο

Στο κέντρο που εμφανίζεται η Πέγκυ Ζήνα πήγε η Βίκυ Χατζηβασιλείου και είπε και ένα τραγούδι. Για την ακρίβεια, ερμήνευσε Στέλιο Ρόκκο και το «Έμεινα εδώ».  Άκουσέ την και βγάλε τα συμπεράσματά σου. 

Ο Γιώργος Σαμαράς έγινε χίπστερ

Σα να το παράκανε ο Γιώργος Σαμαράς με τα μούσια. Ο ποδοσφαιριστής αποφάσισε να υιοθετήσει το hipster στιλ και ορίστε το αποτέλεσμα. 

Η Μαρία Μπακοδήμου ζει τον έρωτα 

Για τον έρωτά της με τον Τίμο μίλησε στο πρωινό του Ant1 η Μαρία Μπακοδήμου με τον οποίο έχει σχέση εδώ και τρία χρόνια. Συγκεκριμένα δήλωσε: 
«Έχω γυμναστεί. Δεν πάω σε γυμναστήριο. Έκανα πολύ κολύμπι το καλοκαίρι και συνέχισα το χειμώνα με ένα πρόγραμμα γυμναστικής στο σπίτι που το αλλάζω κατά καιρούς. Έχω το δικό μου Personal trainer. Τον Τίμο. Προσέχει πολύ το σώμα του, γυμνάζεται και κάνει και τζούντο. Και οι δύο έχουμε τα τέσσερα χρόνια ως deadline. Μακάρι να το περάσουμε γιατί το θέλω. Είμαι ευτυχισμένη από την πρώτη στιγμή γιατί είμαι εγώ. Είμαι ο εαυτός μου και αυτό είναι πολύ μεγάλη απελευθέρωση». 

Δες ΕΔΩ τις μεγαλύτερες κοτσάνες στην ιστορία των καλλιστείων.