Ναταλία Γερμανού στο DownTown: Στα 50 μου δεν καψουρεύομαι εύκολα

To DownTown είναι στα περίπτερα (και θέλεις σίγουρα να το διαβάσεις!)
Ναταλία Γερμανού στο DownTown: Στα 50 μου δεν καψουρεύομαι εύκολα



H Ναταλία Γερμανού βγάζει βόλτα τα cougar της, τολμά να τα αλλάξει όλα στα 50 της, αυτοτρολάρεται σε μια σούπερ wild φωτογράφιση και δηλώνει: “Τώρα πια δεν καψουρεύομαι εύκολα”.

Δες ένα μικρό απόσπασμα:

- Όταν σε αποκάλεσαν «κούγκαρ» για πρώτη φόρα, τι σκέφτηκες; Θύμωσες, γέλασες ή προβληματίστηκες;

Όταν μου το είχαν πει πρώτη φορά δεν ήξερα τι ήταν αυτό. Νομίζω πως ο Κωστόπουλος μου το είπε πριν από εφτά χρόνια περίπου και έτρεξα πανικόβλητη να δω τι είναι. Άνοιξα τα μάτια μου διάπλατα, γιατί το κούγκαρ είναι ένα αρπακτικό άγριο ζώο το οποίο αρπάζει τρυφερά μικρά ζωάκια και τα κατασπαράζει (γέλια). Η αλήθεια είναι ότι σοκαρίστηκα, αλλά δεν ταυτίστηκα με αυτό. Πάντα με χιούμορ τα έβλεπα, για τον απλό λόγο –που μπορεί ν’ ακούγεται απίστευτος αλλά ισχύει– ότι σε καμία από τις σχέσεις που είχα με νεότερους συντρόφους δεν έκανα εγώ το πρώτο βήμα. Τώρα μπορεί να λένε «σιγά τα ψέματα», αλλά σας το ορκίζομαι δεν λέω ψέματα.

- Ξέρεις ότι αν σου κολλήσουν μια ταμπέλα είναι δύσκολο να την αποσπάσεις από πάνω σου. Σε ενοχλεί;

Ούτε με ενοχλεί ούτε με νοιάζει. Την έχω αποδομήσει τόσο πολύ με αυτοσαρκασμό και την έχω γελοιοποιήσει αυτή την ταμπέλα, που πιστεύω ότι πλέον, αν παραμένει, παραμένει στο μυαλό μόνο κάποιων εμμονικών ή εντελώς οπισθοδρομικών ανθρώπων. Το 2016 οι ταμπέλες πρέπει να είναι έξω από φαρμακεία και μανάβικα.

- Η ταμπέλα όμως του κούγκαρ δεν λειτούργει και σαν αφροδισιακό για τους νεότερους άνδρες;

Δεν με ενδιαφέρει, γιατί δεν το ψάχνω το βλέμμα του αρσενικού. Δεν είμαι στο ψάξιμο ούτε είμαι γυναίκα που ψάχνει επιβεβαίωση. Δεν κοιτάζω γύρω μου να δω πώς με κοιτούν, για να έχω απάντηση σ’ αυτή την ερώτηση.

ΤΟ SCOOP ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ: Ο Marlon Brando και ο James Dean ήταν ζευγάρι! Τι αποκαλύπτουν νέα ντοκουμέντα για τις σχέσεις των δυο πιο σέξι ανδρών στην ιστορία του Hollywood. Έρωτας, πάθος και S&M καταστάσεις.

SAVE THE REFUGEES: 14 Σελίδες για το προσφυγικό. Μιλήσαμε με τους ανταποκριτές του ξένου Τύπου. Πώς σχολιάζουν την προβολή της προσφυγικής κρίσης από τα ελληνικά media. Plus: Οι ιστορίες 4 Ελλήνων που βρίσκονται στο πλευρό των προσφύγων και 7 ιστορίες ανθρώπων που αναζητούν νέες πατρίδες.

Αυτό δεν πρέπει να το χάσεις: Ήμασταν καλεσμένοι στον πρώτο gay γάμο στην Κύπρο! Ο Φάνος και ο Μάιος φωτογραφήθηκαν και μίλησαν μαζί μας για όλα.

 

Ποιος είναι ο Frank Underwood; Όσα πρέπει να ξέρεις για την σειρά που βλέπουν όλοι σήμερα. Ναι, και ο Barack Obama βλέπει House Of Cards!

Το κοινωνικό πείραμα της εβδομάδας: Όταν η Βάλια και η Νάνσυ συνάντησαν την Μαρίνα Αμπράμοβιτς και μέτρησαν φακές.

Θα διαβάσεις επίσης τα πιο hot νέα των celebrities, όλες τις αγαπημένες σου στήλες (τα Opinion, τις Απορίες που έγιναν Θεωρίες, τη Λουέλα και Κρουέλα και το Access All Areas που ξέρει τι κάνουν οι celebrities όταν έχουν κέφια), θα ενημερωθείς για τα τελευταία trend σε μόδα και ομορφιά, θα βρεις τον καλύτερο οδηγό πόλης που θα σε πάει σινεμά, θέατρο, για καλό φαγητό και ποιοτικό nightlife!

DownΤown,
Το καλύτερο εβδομαδιαίο περιοδικό επέστρεψε.