Χαμός στη showbiz! Η σέξι Φουρέιρα, η ερωτευμένη Καλλιμούκου και ο στραβωμένος Μουρατίδης

Τι είπε η Μαίρη Χρονοπούλου όταν είδε τη μίμηση του Βαλάντη στο Your Face Sounds Familiar;
Χαμός στη showbiz! Η σέξι Φουρέιρα, η ερωτευμένη Καλλιμούκου και ο στραβωμένος Μουρατίδης



Χαμός έγινε και πάλι στη showbiz! Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση; Voila!

Delete! Ο Αλβάρο εξαφάνισε την Αθηνά από το Instagram

Και ενώ όλοι λένε ότι η Αθηνά χώρισε με τον Αλβάρο, εκείνοι που ξέρουν από advanced gossip παρατήρησαν μία σημαντική λεπτομέρεια. Απ’ ό,τι φαίνεται ο Αλβάρο διέγραψε τις περισσότερες φωτογραφίες του με την Αθηνά και άφησε μόνο δύο. 

Η Μαίρη Χρονοπούλου είδε τον Βαλάντη να τη μιμείται

 Στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» μίλησε η Μαίρη Χρονοπούλου. Η αγαπημένη σταρ μάλιστα σχολίασε τη μίμηση που της έκανε ο Βαλάντης.  «Τον αδικήσανε οι ίδιοι, δεν του είχαν βάλει τη σωστή περούκα και το μακιγιάζ δεν το είχαν κάνει. Είχα πιο πολλή πράσινη σκιά εγώ. Το πρόσωπό του μπορούσαν να το κάνουν να μοιάζει περισσότερο. Το σώμα ήταν καλό με το φουστάνι. Τη φωνή δεν την πέτυχε, αλλά δεν πειράζει. Μου άρεσε που ο Σταμάτης Φασουλής που είναι από τους μεγαλύτερους θεατράνθρωπους, χάρηκα πολύ, που είπε ότι η Χρονοπούλου ήταν ψηλή, πολύ ψηλή για την εποχή μου βέβαια, κούκλα. Τρελαίνομαι να με μιμούνται, γελάω πολύ. Διασκεδάζω πολύ με αυτά».

Ο Νίκος Μουρατίδης είναι έξαλλος

Νεύρα είχε ο Νίκος Μουρατίδης απ’ ό,τι φαίνεται καθώς δεν του άρεσαν ιδιαίτερα οι ερωτήσεις που του έκαναν οι δημοσιογράφοι. Δες το βίντεο! 

Μισόκαλος – Καλλιμούκου ζουν τον έρωτα

Ζωή και κότα φαίνεται να κάνουν η Αντωνία Καλλιμούκου και ο Θοδωρής Μισόκαλος καθώς μετά το ταξίδι στα Άχλα, πήγαν στην Κύπρο και την Αγία Νάπα. Ορίστε και η φωτογραφία που ανέβασε ο Θοδωρής στο Facebook. 

Η Φουρέιρα ξανά σέξι 

Η Ελένη Φουρέιρα νιώθει σέξι και δεν το κρύβει. Η τραγουδίστρια καληνύχτισε τους followers της στο Instagram πάνω στα λευκά της σεντόνια. 

Το σορτς της Αγγελικής Ηλιάδη 

Στη Μύκονο βρίσκεται αυτή την περίοδο η Αγγελική Ηλιάδη. Η τραγουδίστρια γύρισε την πλάτη και πόζαρε δίπλα στη θάλασσα γράφοντας στη λεζάντα «Παράδεισε μου....».

Δες ΕΔΩ το σεμνό topless των διασήμων.