Χαμός στη showbiz! Η Καινούργιου τα ξαναέφτιαξε με τον Σταθοκωστόπουλο, η Ζέτα Δούκα ετοιμάζει το παιδικό δωμάτιο και η Ραλλία νευρίασε

Γιατί η Ναταλία Γερμανού δεν συμπαθεί τον Άρη Καβατζίκη;
Χαμός στη showbiz! Η Καινούργιου τα ξαναέφτιαξε με τον Σταθοκωστόπουλο, η Ζέτα Δούκα ετοιμάζει το παιδικό δωμάτιο και η Ραλλία νευρίασε



Χαμός έγινε και σήμερα στη showbiz. Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση; Voila!

Γερμανού εναντίον Καβατζίκη

 «Έχεις πει χοντρά πράγματα για πολλούς ανθρώπους και μένα και δεν σκέφτηκα ποτέ να επανεξετάσω τη συμπάθεια που σου έχω... Αυτό θα πω και θα το κλείσω» είπε η Ναταλία Γερμανού για τον Άρη Καβατζίκη στην εκπομπή της με αφορμή τον σάλο που έχει ξεσπάσει για το τραγούδι του Παντελή Παντελίδη και την γκόμενα από τα Κατεχόμενα. Δες το στιγμιότυπο. 

Η Ζέτα Δούκα ετοιμάζει το παιδικό δωμάτιο

Τον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η Ζέτα Δούκα και ξεκίνησε τις προετοιμασίες για το παιδικό δωμάτιο μαζί με τον σύντροφό της και personal trainer Μιχάλη Χατζηαντωνά. Δες τις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στο περιοδικό OK. 

Γιατί νευρίασε η Ραλλία;

«Πάλι για το Fame Story θα μιλάμε; Έλεος! Πάμε παρακάτω! Μόνο οι δημοοσιογράφοι συντηρούν το Fame Story. Είναι φοβερό αυτό» είπε η Ραλλία Χρηστίδου σε συνέντευξη της στην Ντορέττα Παπαδημητρίου. 

Καινούργιου - Σταθοκωστόπουλος ξανά μαζί

Όλα δείχνουν ότι η Κατερίνα Καινούργιου είναι ξανά μαζί με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο. Το ζευγάρι έκανε δημόσια εμφάνιση καθώς παρακολούθησε την παράσταση «Για όνομα…» στο θέατρο Αλίκη.

Δες ΕΔΩ πώς αποχαιρέτησε τον Daniel Craig η Τόνια Σωτηροπούλου στο περιοδικό DownTown.