Λουέλα και Κρουέλα σχολιάζουν τη σόου μπιζ! Και ξέρουν πολλά

Η Σπυροπούλου γιατί πηγαίνει κάθε Σαββατοκύριακο στον Alpha και κουράζεται; Ας βγάζει την εκπομπή από το σπίτι της και θα την λέει πλέον:«Απ’ το σπίτι μου, σπιτάκι μου». Έτσι και αλλιώς ό,τι θέλει κάνει.
Λουέλα και Κρουέλα σχολιάζουν τη σόου μπιζ! Και ξέρουν πολλά



-         Τι κάνεις αγαπημένη μου φίλη;
-         Κάνω χαλάουα και ντεκαπάζ στο μουστάκι, ενώ ταυτόχρονα  κάνω και επίκληση πνευμάτων, μην τυχόν και στραβωθεί κάποιο και έρθει από τη μεζονέτα μου.
-         Τι το θες μωρή το πνεύμα, αν κάνεις υπομονή κάνα δυο μήνες θα πας να το συναντήσεις στον άλλο κόσμο, έτσι και αλλιώς.
-         Έμαθα ότι η Ελεονώρα Μελέτη θα κάνει εκπομπή με φαντάσματα και είπα να παρακαλέσω κάποιο να την πάρει, να την εξαφανίσει για να ησυχάσουμε μια για πάντα.
-         Γιατί δεν σ’ αρέσουν τα ρεπορτάζ της;
-         Βεβαίως, ειδικά το προηγούμενο που κυλιόταν στα πατώματα και τρίβονταν μ’ ένα στύλο  5 ολόκληρα λεπτά, φορώντας κάτι γόβες τριαξονικές και μετά που εμφανίστηκε στο δεύτερο μέρος της εκπομπής με καούκα , τρέσες και smoky eye από τα χέρια του Καλίτση, ήταν τομή στη δημοσιογραφία και γροθιά στο κατεστημένο των Media.
 
-         Θέλεις να κάνουμε ένα φιλανθρωπικό γκαλά, να μαζέψουμε χρήματα  για την Άννα Βίσση;
-         Γιατί τι έπαθε; Χρεοκόπησε;
-         Ναι καλέ δεν τα έμαθες, πλημμύρισε το σπίτι της και το νερό χάλασε ένα  σολάριουμ, κάτι καφετιέρες και πέντε τουαλέτες Gucci, το φουστάνι του Gaultier απ τη Eurovision του 2006 , δύο ταγιέρ του Κωστέτσου και ένα του οίκου μόδας Νίκος Τάκης.
-         Κρίμα το κορίτσι και τώρα τι θα φοράει;
-         Της δάνεισε η Αννίτα κάτι κουρέλια δικά της.
 
-         Γιατί η Φαίη Σκορδά εμφανίστηκε χθες στα Καρντάσιαν, χωρίς φούστα;
-         Καλέ φορούσε φούστα, απλά ήταν πολύ κοντή.
-         Αλήθεια; Δεν την πρόσεξα. Και τι έλεγε η αγαπημένη μου Φαίη;
-         Ιστορίες από τα πρώτα ραντεβού με τον Γιώργο Λιάγκα που την έβγαζε έξω για φαγητό.
-         Ε, φυσικά θα την έβγαζε για φαγητό. Την πήγε σε γνώριμα λημέρια, εκεί που ο ίδιος αισθάνονταν άνετα, ανάμεσα δηλαδή σε κοψίδια, γαρδουμπάκια και παΐδάκια.
-         Και μάλιστα η Φαίη ομολόγησε ότι ο Γιώργος έφαγε και τα απομεινάρια από το δικό της φαγητό.
-         Είδες τι κύριος και τι χαρακτήρα έδειξε. Κανονικά θα της το έτρωγε όλο το φαγητό, αλλά κρατήθηκε για να μην τον κακοχαρακτηρίσει απ’ το πρώτο ραντεβού.
-         Άκουσα ότι ο Γιώργος θα ανοίξει και ένα αντρικό site.
-         Και πώς θα λέγεται;
-         Νομίζω κάτι σε σούπα; σε φιδέ; σε κάτι ελαφρύ πάντως.
-         Λάθος θα άκουσες μωρή. Ελαφρύ και Λιάγκας δεν πάνε μαζί. Τι να την κάνει την σούπα, κανένα βόδι, κανένα γουρουνόπολο μάλιστα.
-         Λες; γουρουνόπουλο.gr
 
-         Η Σπυροπούλου γιατί πηγαίνει κάθε Σαββατοκύριακο στον Alpha και κουράζεται;
-         Τι να κάνει;
-         Ας βγάζει την εκπομπή από το σπίτι της και θα την λέει πλέον:  «Απ’ το σπίτι  μου, σπιτάκι μου». Έτσι και αλλιώς ό,τι θέλει κάνει.
-         Λοιπόν σ αφήνω ανόητη, θα πάω στη κολλητή μου Ελένη Μενεγάκη που κάνει πρόβες πώς θ' ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Golden Hall.
-         Τι πρόβες κάνει; Πώς θα το βάλει στην πρίζα;
-         Ε ναι! Θέλει να δείξει ότι είναι δύσκολο για να αυξήσει τα μπερντέ που θα πάρει.