Ήμασταν γυμνές και η Kate είχε τα πόδια της τυλιγμένα γύρω μου (βίντεο)

Oι... πικάντικες λεπτομέρειες που εξομολογήθηκε η Cara Delevingne για την φωτογράφισή της με την Kate Moss για το άρωμα My Burberry!
Ήμασταν γυμνές και η Kate είχε τα πόδια της τυλιγμένα γύρω μου (βίντεο)



Έγραψαν ιστορία στις σελίδες της μόδας ενώνοντας τις δυνάμεις τους για τη διαφημιστική καμπάνια του νέου αρώματος του οίκου Burberry, “My Burberry” και τώρα ήρθε η ώρα για τις... πικάντικες λεπτομέρειες! Η Kate Moss με την Cara Delevingne πόζαραν αισθησιακά και με παιχνιδιάρικο ύφος στο φακό του διάσημου φωτογράφου, Mario Testino και η 22χρονη μιλά στο Style.com για την αγαπημένη της στιγμή αλλά και για το πόσο θαυμάζει την 40χρονη πλέον, Kate:

Όταν ήμασταν γυμνές και η Kate τύλιξε τα πόδια της γύρω μου, νομίζω ήταν η καλύτερη στιγμή της φωτογράφισης. Βέβαια ήταν λίγο δύσκολο να μείνουμε καλυμμένες με τις καπαρντίνες...”, είπε η Cara και συνέχισε μιλώντας για το είδωλο της: “Η Kate είναι η πηγή έμπνευσης μου από την πρώτη στιγμή. Είναι απίστευτα δυνατή γυναίκα και μου είπε απλά να είμαι ο εαυτός μου και να μην δίνω σημασία σε αυτά που λένε οι άλλοι. Να είμαι ο εαυτός μου! Αυτό κάναμε και στην φωτογράφιση. Ήταν δύσκολο να μας σταματήσουν. Μιλούσαμε, παίζαμε, κάναμε τα δικά μας”.

Ο διάσημος βρετανικός οίκος δεν θα μπορούσε να κάνει καλύτερη επιλογή για να λανσάρει το πέμπτο του άρωμα, αφού επέλεξε τις δύο βρετανίδες, η οποίες αποτελούν την ιστορία και το μέλλον της χώρας τους στον χώρο της παγκόσμιας μόδας.

Δείτε γυμνές την Kate Moss και την Cara Delevingne να φορούν τις κλασικές Burberry καμπαρντίνες τους, να αρωματίζονται, να αγκαλιάζονται και να παίζουν πάνω σε ένα τεράστιο μπουκάλι “Μy Burberry”. Πραγματικά τα supermodels επιτυγχάνουν ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα, σε σκηνοθεσία του Christopher Bailey: