H Rihanna (απίστευτα σέξι) εξώφυλλο στη Vogue για τέταρτη φορά!

Διάσημες υπάρχουν πολλές αλλά ανάμεσά τους η Riri βρίσκει πάντα τρόπο να ξεχωρίζει...
H Rihanna (απίστευτα σέξι) εξώφυλλο στη Vogue για τέταρτη φορά!



Την έχουμε δει εντελώς γυμνή, την θαυμάσαμε on stage, χορέψαμε μαζί της στα πανάκριβα και καλογυρισμένα video clip της, την ακολουθούμε φανατικά στο instagram (εκεί κι αν τα έχουμε δει όλα), κοιτάμε κάθε λεπτομέρεια της ζωής της στις δεκάδες φωτογραφίες των paparazzi κι όμως... έχει τον τρόπο να μας εκπλήσει ακόμα. Κι όχι μόνο εμάς βεβαίως. Η αμερικανική Vogue κάνει την Rihanna εξώφυλλο για τέταρτη φορά στην ιστορία της και υποκλίνεται στην "πιο ξεχωριστή ντίβα από όλες τις ντίβες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής". 

Ο τίτλος εξωφύλλου γράφει "Είναι ο κόσμος της Rihanna! Από μουσικός, ηθοποιός και μεγιστάνας. Υπάρχει κάτι που να μην μπορεί να κάνει;" και στο κείμενο γίνεται εκτενής αναφορά σε όλα όσα καταφέρνει το χρυσό κορίτσι της pop τα τελευταία χρόνια τόσο στη μουσική σκηνή όσο και στο παιχνίδι των media, της διαφήμισης και της βιομηχανίας της μόδας. Και να σκεφτεί κανείς ότι είναι μόλις 28 ετών! 

Στη συνέντευξη γίνεται εκτενής αναφορά και στην σούπερ μοντέρνα σειρά ρούχων που σχεδίασε φέτος για την Puma με επιρροές από το ιαπωνικό street fashion και έμφαση στα unisex ρούχα. Το σχόλιό της χαρακτηριστικό του... χαρακτήρα της: "Πάντοτε ήθελα να κάνω ό τι έκαναν τα αδέρφια μου. Ήθελα να παίζω τα παιχνίδια που έπαιζαν, να το παίζω σκληρή, να φοράω παντελόνια και να βγαίνω έξω. Οι γυναίκες αισθάνονται δυναμικές όταν μπορούν να κάνουν πράγματα τα οποία υποτίθεται ότι προορίζονται μόνο για άντρες. Σπας τα όρια, είναι απευλευθερωτικό και σου δίνει δύναμη όταν νιώθεις πως: ε, λοιπόν, μπορώ να το κάνω κι εγώ αυτό"! 

Αυτά είναι τα τρία προηγούμενα εξώφυλλα της Riri: 

Αυτό είναι το νέο της εξώφυλλο: 

Κι αυτή εδώ είναι η φωτογραφία της που ξεχωρίσαμε: