Ο Κώστας Μπίγαλης κάνει δυναμικό comeback σε ρόλο έκπληξη

Η άνοδος, η πτώση, τα οικοινομικά προβλήματα και η επιστροφή του καλλιτέχνη
Ο Κώστας Μπίγαλης κάνει δυναμικό comeback σε ρόλο έκπληξη



Την δεκαετία του ΄90 ήταν πρωταγωνιστής στη μουσική σκηνή της χώρας. Ο ένας χρυσός δίσκος διαδεχόταν τον άλλον. Επιτυχίες, εξώφυλλα,συνεντεύξεις. Ο Κώστας Μπίγαλης κρατούσε το μικρόφωνο και οι νεαροί θαυμαστές σιγοτραγουδούσαν  "Του Αιγαίου τα μπλουζ".Κάποια στιγμή τα φώτα χαμήλωσαν. Ο μουσικός πέρασε πίσω από τις κάμερες. Άλλαξε. Ωρίμασε. Τα τραγούδια του ακούγονται μέχρι σήμερα. Που βρίσκεται σήμερα ο άνθρωπος που τραγούδησε χαριτωμένα για μικρή μέλισσα;

Η είδηση είναι ότι ο Κώστας Μπίγαλης επιστρέφει στο θεατρικό σανίδι. Όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη του  στο περιοδικό Yes "έχω μεγάλη ανάγκη να δημιουργήσω και επειδή αγαπούσα το θέατρο μου προέκυψε το έργο "5". Ήθελα να γράψω , γιατί τι να κάτσω να κάνω; Να βλέπω τηλεόραση και να πεθάνω;". 
Στις 20 Οκτωβρίου στο θέατρο "Χυτήριο" θα ανέβει το εγχείρημα του καλλιτέχνη. Πρόκειται για ένα θρίλερ μυστηρίου με κωμικά στοιχεία . Το κεντρικό θέμα έχει σχέση με τον ανταγωνισμό και πως αυτός κινητοποιεί διάφορες καταστάσεις. "Το έργο αξίζει να το δει κάποιος γιατί περνάει κοινωνικά μηνύματα καθώς μιλάει για τη μάχη του ανταγωνισμού αλλά και του "εγώ" με το "εμείς" τονίζει. 

Θέλει άραγε να επιστρέψει στη δισκογραφία ; Δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα για εκείνον. όπως ο ίδιος υποστηρίζει ζούμε σε μια εποχή που η πειρατεία σκοτώνει την μουσική. Επομένως τι να ετοιμάσει κάποιος μουσικός και για ποιο λόγο;Εξομολογείται τις δύσκολες μέρες που πέρασε, καθώς αναγκάστηκε να πουλήσει το σπίτι του. "Η μοναδική μου περιουσία είναι τα τραγούδια μου. Ένα σπίτι είχα το πούλησα για να ξεχρεώσω τα δάνεια μου.Οικονομικά είμαι κάτω από το μέσο όρο".

Η άποψη του για τα talent show δεν είναι η καλύτερη. "Τα κοροϊδεύουν τα παιδιά . Τι να κάνεις; Να πάρεις το βραβείο και να ανεβάζεις στο διαδίκτυο το τραγούδι σου, για να πάρεις ένα μεροκαματάκι; Αυτό κάνουν στα talent show".

Τι ελπίζει για το μέλλον; Το μόνο που εύχεται είναι να έχει την υγεία του και να δημιουργικός.Να είναι γερός να βοηθά ανθρώπους που τον έχουν ανάγκη και να απολαμβάνει τον 11χρονο εγγονό του Νίκο.