Δικηγόρος οικογένειας Παντελίδη: Δεν οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης

Η υπόθεση παίρνει άλλη τροπή με τις νέες εξελίξεις.
Δικηγόρος οικογένειας Παντελίδη: Δεν οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης



Η οικογένεια του Παντελή Παντελίδη δεν έχει να διαχειριστεί μόνο τον τραγικό χαμό του δικού της ανθρώπου αλλά και το να ανακαλύψει ποιοι ήταν οι πραγματικοί λόγοι που προκάλεσαν το δυστύχημα. 

Ο δικηγόρος της οικογένειας, Πέτρος Καϊμακάμης,  εξετάζει κάθε πιθανό σενάριο που μπορεί να οδηγήσει σε μια ξεκάθαρη απάντηση. Ο ίδιος μίλησε στη δημοσιογράφο της εκπομπής του Star "Αλήθειες με τη Ζήνα" και αποκάλυψε αρκετά νέα στοιχεία. 

«Υπάρχουν ενδείξεις ότι ο Παντελής δεν ήταν εκείνος που οδηγούσε το μοιραίο πρωινό;»,ήταν η ερώτηση της δημοσιογράφου. "Ελέγχουμε κάθε πιθανότητα που μπορεί να βοηθήσει στο να διαπιστώσουν πρώτον γιατί έγινε το ατύχημα, ποιος το προκάλεσε και αν μπορούσε να αποφευχθεί. Εάν δεν είχα επιφύλαξη μην κριθώ ιδιαίτερα προπέτης θα σας έλεγα πως δεν υπάρχουν μόνο ενδείξεις αλλά υπάρχουν ισχυρές αποδείξεις βάση των οποίων, ίσως να έχουμε στις επόμενες ημέρες κάποια διαφορετική εκτίμηση για το ποιος προκάλεσε το δυστύχημα. Έχουμε ζητήσει από την Τροχαία του Ελληνικού να καλέσει κάποιον αυτόπτη μάρτυρα που υποστηρίζει ότι ήταν ο πρώτος ο οποίος παρευρέθηκε στο δυστύχημα και μάλιστα πριν εμφανιστεί οποιαδήποτε αρμόδια υπηρεσία πυροσβεστική, Τροχαία και έχει δώσει διαφορετικές κατευθύνσεις στην υπόθεση".

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην μήνυση που που κατέθεσε η οικογένεια προς αγνώστους που μπήκαν στους προσωπικούς λογαριασμούς του Παντελή στα social media, στο e-mail του αλλά και το Youtube κατορθώνοντας να αποσπάσουν ιδιωτικό υλικό: "Καταρχήν η μήνυση δεν αφορά παράνομη υπεξαίρεση χρηματικών ποσών. Η μήνυση αφορά παράνομη εισβολή στα προσωπικά δεδομένα, από τα οποία προφανέστατα έγινε αυτό για να ωφεληθούν οι δράστες. Άρα οποιαδήποτε αναφορά στο γεγονός ότι αφαιρέθηκαν χρήματα δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα".

Όσον αφορά το ποσό των 200.000 ευρώ, που φαίνεται να αποκόμισαν οι δράστες από τις προβαλλόμενες διαφημίσεις, ο ίδιος δήλωσε:"Απλούστατα στη μήνυση μέσα περιελήφθη και μια εκτίμηση που αποτυπώνεται από την παράνομη χρήση αυτών των δεδομένων".

Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν οι κοντινοί φίλοι του Παντελή έδωσαν ή χρησιμοποίησαν τους κωδικούς του ο ίδιος δήλωσε: 
"Αν είχε εμπιστευτεί κάποιους κωδικούς, αυτό είναι ξεκάθαρο ότι κανένα από τα παιδιά που ζούσαν μαζί του τώρα θρηνούν για το χαμό του δεν θα έκαναν ποτέ τέτοια ατιμία...Το κινητό του από την ημέρα του θανάτου του, όταν μεταβήκαμε στην τροχαία του ελληνικού, για να προβούμε σε κάποιες ενέργειες που έπρεπε να γίνουν, παραδόθηκε μαζί με τα προσωπικά του αντικείμενα στον αδερφό του. Άρα κατηγορηματικά σας λέω πως δεν ισχύει μια τέτοια κατηγορία".

Τα πρώτα μας εξώδικα, δηλαδή οι πρώτες μας νομικές ενέργειες, στρέφονται εναντίον δυο site, τα οποία με τρόπο βάναυσο επιχειρούν να δυσφημήσουν τον Παντελή επικαλούμενα ως πηγή μια ανώνυμη πληροφορία στενού του συνεργάτη. Είναι τόσο μεγάλο ψέμα και τόσο μεγάλη η παραβίαση και η προσβολή που δεν μπορείς να μην ζητήσεις την αποκατάσταση του Παντελή και αν δεν το πράξουν αυτό είναι σίγουρο πως θα τιμωρηθούν όπως επιτάσσει ο νόμος".

Δες και το σχετικό βίντεο.

 

Θυμάσαι τη στιγμή που έμαθες για τον θάνατο του Παντελίδη;