Δούκισσα Νομικού: "Θέλω να γίνω... μαμά και να κάνω πολλά παιδιά!"

H ξανθιά καλλονή κάνει αποκαλύψεις γεμάτη ειλικρίνεια...
Δούκισσα Νομικού: "Θέλω να γίνω... μαμά και να κάνω πολλά παιδιά!"



Η αγαπημένη Δούκισσα Νομικού το τελευταίο διάστημα είναι στην καλύτερη φάση της ζωής της, ενώ φαίνεται πως έχει βρει την ευτυχία στο πρόσωπο του Δημήτρη Θεοδωρίδη. Η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Real Life παραδέχτηκε πως θέλει πολύ να αποκτήσει την δική της οικογένεια -και γιατί όχι- ίσως και μέσα στο 2015; 

"Ναι, θέλω να αποκτήσω οικογένεια. Πάντα ήθελα, αλλά το πότε είναι απόφαση ζωής. Μάλιστα, επειδή η μητέρα μου ήταν μόλις 19 ετών όταν με έφερε στη ζωή και απολαμβάνω το γεγονός ότι έχω μία νέα μαμά, με την οποία κάναμε και κάνουμε πράγματα μαζί και επικοινωνούμε καλύτερα, ήθελα και εγώ να κάνω οικογένεια σε μικρή ηλικία. Θέλω να γίνω μαμά όσο είμαι μικρή. Αυτά όμως τα κανονίζουν η καρδιά και ο Θεός. Θέλω οικογένεια με πολλά παιδιά!" είπε γεμάτη ενθουσιασμό.

Ακόμα, έκανε τον απολογισμό της για την προηγούμενη χρονιά: "Τι κράτησα από τη χρονιά αυτή; Τα καλά. Τις επαγγελματικές προκλήσεις και τις πολύτιμες συνεργασίες, τις νέες εμπειρίες, τις όμορφες στιγμές, τα πολλά χαμόγελα. Βέβαια, υπήρξαν δοκιμασίες δύκολες αλλά και απαιτητικές στιγμές που όλες μαζί συνέβαλαν, μπορώ να πω, σε μια χρονιά ουσίας και ξεκαθαρίσματος".

Aκόμα, για το αν έχει κλάψει για διάφορα δημοσιεύματα, είπε: "Να κλάψω για κάποιο δημοσίευμα; Όχι. Θα έπρεπε να άλλαζα επάγγελμα. Η αντοχή είναι απαραίτητη προϋπόθεση στη δουλειά μας, σε λογικό πλαίσιο πάντα. Τα ΜΜΕ είναι αναπόσπαστο κομμάτι της δουλειάς μας. Εγώ το αντιμετωπίζω σαν ένα παιχνίδι και μέχρι στιγμής είναι διασκεδαστικό. Βέβαια, έχουν γραφτεί ανακρίβειες και ψέματα, αλλά και αυτό είναι μέσα στο… παιχνίδι".