Ο άντρας που έκανε σεξ με δελφίνι ισχυρίζεται ότι εκείνο τον αποπλάνησε

Η ιστορία του Malcolm και της Dolly θα σε κάνει να απορείς...
Ο άντρας που έκανε σεξ με δελφίνι ισχυρίζεται ότι εκείνο τον αποπλάνησε



Ένα ντοκιμαντέρ για έναν άντρα που έκανε σεξ με ένα δελφίνι τη δεκαετία του ’70 προβλήθηκε στο φεστιβάλ Slamdance στην Utah. To 15λεπτο φιλμ που λέγεται «Dolphin Lover» διηγείται την ιστορία του Malcolm Brenner, ο οποίος στα 63 του χρόνια μιλάει για τον έρωτά του με την Dolly, το δελφίνι που ζούσε στο θεματικό πάρκο Floridaland, όπου δούλευε. 

O Brenner περιγράφει στις κάμερες πώς ξεκίνησαν όλα και κατέληξε να ερωτοτροπεί με το δελφίνι κάθε φορά που έπεφτε η νύχτα: «Ξεκίνησα να την τρίβω στην πλάτη, την ουρά της και όσο την χάιδευα η Dolly σιγά σιγά στριφογυρνούσε» δήλωσε.  

Όμως και σε προηγούμενες συνεντεύξεις είχε υποστηρίξει ότι η σχέση τους ήταν με κοινή συναίνεση.  Πέρυσι, είχε πει στην Daily Mirror: 

«Υπάρχει κάτι υπερφυσικό στο να κάνεις έρωτα με ένα δελφίνι. Τα δελφίνια έχουν αίσθηση, είναι πανέξυπνα και δημιουργικά πλάσματα». Πρόσθεσε μάλιστα ότι ξεκίνησαν να ερωτοτροπούν μετά από δική της πρόκληση. «Η Dolly μου ανακοίνωσε τις προθέσεις της παίρνοντας τέτοια στάση ώστε να τρίβομαι πάνω της». 

Σε διαφορετική συνέντευξη ο 63χρονος άντρας είχε αναφέρει ότι αν ένα δελφίνι το ήθελε, θα μπορούσε να τον σκοτώσει σε δύο δευτερόλεπτα.