Brelfie: Η νέα τάση που σαρώνει στα social media- Γυναίκες ποστάρουν selfie ενώ θηλάζουν

Aπ' ότι φαίνεται οι νέες μανούλες κάνουν την δική τους "επανάσταση".
Brelfie: Η νέα τάση που σαρώνει στα social media- Γυναίκες ποστάρουν selfie ενώ θηλάζουν



Η νέα τάση που κυριαρχεί πλέον στα social media ονομάζεται "brelfie". Στην ουσία πρόκειται για ένα κίνημα που έχει ξεκινήσει από μητέρες οι οποίες ποστάρουν φωτογραφίες την ώρα που θηλάζουν τα μωρά τους. Φυσικά όλο αυτό προκύπτει ως αντίδραση στην απαγόρευση που επέβαλαν τα κοινωνικά δίκτυα σε μια μητέρα η οποία ανέβασε φωτογραφία την ώρα του θηλασμού με την κατηγορία ότι παραβιάζει τους όρους για το γυμνό.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την Kaya Wright, μητέρα δύο παιδιών η οποία δουλεύει ως νοσοκόμα και δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που συνέβη. Το Facebook θεώρησε την φωτογραφία ως... ακατάλληλη και της ζήτησε να την διαγράψει. Ωστόσο, η Kaya μοιράστηκε την ιστορία της και σιγά σιγά γυναίκες από όλη την Βρετανία άρχισαν να ανεβάζουν φωτογραφίες θηλασμού στο Ιnstagram και στο Facebook ως ένδειξη διαμαρτυρίας.

Τελικά, το Facebook επικοινώνησε μαζί της λέγοντας της πως δεν χρειάζεται να σβήσει την φωτογραφία καθώς δεν παραβιάζει τους όρους που αφορούν το γυμνό. Η 32χρονη μητέρα μάλιστα, είπε πως ο θηλασμός είναι πολύ σημαντικός και θα πρέπει όλοι να ενημερώνονται για την σημασία του.

Ωστόσο, πολλές είναι και οι διάσημες που έχουν επιχειρήσει κάτι αντίστοιχο στο παρελθόν όπως η Miranda Kerr, η Gwen Stefani, η Gisele Bundchen, η Alyssa Milano και πολλές ακόμα.