Πώς θα βελτιώσεις το κάρμα σου;

Iσχύει το ότι δίνεις παίρνεις;
Πώς θα βελτιώσεις το κάρμα σου;



Τι είναι το κάρμα; Είναι μία λέξη που αντικατοπτρίζει πλήρως το συμπαντικό νόμο του ότι δίνεις παίρνεις! Μέσα από το κάρμα περνάς κάποιες καταστάσεις στη ζωή σου προκειμένου να μάθεις, να πάθεις και εν τέλει να εκπαιδευτείς! Ίσως να ξεχρεώσεις και παλιότερες οφειλές που έχεις από το παρελθόν (πίστεψέ το αν είσαι μεταφυσικό τυπάκι)! Αν και για να το πιστέψεις αυτό δεν χρειάζεται να έχεις ασχοληθεί και να έχεις ψαχτεί σε μεταφυσικά θέματα αρκεί να παρατηρήσεις τις ζωές των άλλων ακόμα και τη δική σου για να διαπιστώσεις πως αν κάνεις καλό παίρνεις καλό στη ζωή σου και το αντίθετο. Την παροιμία που λέει :” Κάνε το καλό και ρίξτο στο γιαλό” την θυμάσαι; Νομίζω πως εξηγεί πλήρως το γεγονός πως αν προσπαθείς να είσαι καλός άνθρωπος, με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο η ζωή θα στο ανταποδώσει όπως σου αξίζει! 

Τι μπορείς να κάνεις για να βελτιώσεις το κάρμα σου;

Θετική στάση ~>  good vibes!
Έχει σημασία η στάση σου. Αν είσαι θετικός άνθρωπος τότε μόνο θετικά πράγματα θα σου γίνονται. Η θετική ενέργεια έχει τόση δύναμη που μπορεί να έλξει μόνο καλά πράγματα στη ζωή σου. Βάλε τον νόμο της έλξης στη ζωή σου. Ότι νιώθεις γίνεται!Γι΄αυτο πρόσεξε τι σκέφτεσαι!
Διώξε τη μιζέρια από τη ζωή σου, νιώσε ευγνώμων για ότι έχεις και απόφυγε όσο μπορείς τη γκρίνια. Επειδή όλα είναι θέμα ενέργειας κοίτα τη φωτεινή πλευρά της ζωής και άλλαξε στάση ζωής. Απόβαλλε οτιδήποτε αρνητικό!

Να φέρεσαι στους ανθρώπους όπως θέλεις να σου συμπεριφέρονται!
Κάποιος κάποτε είχε πει να φερόμαστε στους ανθρώπους καλά είτε είναι καλά ψυχολογικά είτε όχι. Και το κάρμα υποστηρίζει το ίδιο πράγμα και όταν είσαι καλή θα στο ανταποδώσει από εκεί που δεν το περιμένεις.

Κάνε μια καλή πράξη χωρίς να περιμένεις αντάλλαγμα!
Αν θέλεις να κερδίσεις extra points τότε μην είσαι εγωίστρια. Κάνε καλές πράξεις χωρίς να περιμένεις αντάλλαγμα. Δεν χρειάζεται να είναι κάποιος που ξέρεις, μπορεί να είναι κάποιος άγνωστος στο δρόμο που θα τον βοηθήσεις σε κάτι που χρειάζεται. Αυτή η μικρή χειρονομία μπορεί να σε κάνει να νιώσεις τόσο καλά μέσα σου που αυτό και μόνο το συναίσθημα μπορεί να σου φτάνει και να είναι η “αποζημίωσή” σου. 

Αν δεν κοπιάσεις δεν καταφέρνεις τίποτα.
Μην έχεις την εντύπωση πως σου χρωστάει η ζωή, οι γονείς, οι φίλοι σου για κάποιο λόγο. Ότι θέλεις να αποκτήσεις θα πρέπει να αγωνιστείς για να το καταφέρεις. Θα πρέπει να σταθείς στα πόδια σου και να βασιστείς μόνο στις δυνάμεις σου. Αν καταφέρεις να πραγματοποιήσεις τις επιθυμίες σου και τα όνειρά σου θα νιώθεις πιο ικανοποιημένη από ότι αν σε βοηθήσει κάποιος άλλος να τα πετύχεις.

Να δείχνεις ανωτερότητα!
Συζητάς με κάποιον και πιστεύεις ότι έχεις δίκιο σε κάτι. Αν ο συνομιλητής σου όμως δεν συμφωνεί μαζί σου αλλά εσύ έχεις 100% δίκιο μην προσπαθήσεις να τον πείσεις! Και τι θα αλλάξει αν συμφωνήσει ο άλλος μαζί σου; Στην τελική ο καθένας έχει την άποψη του. Δεν γίνεται όλοι να συμφωνούμε μεταξύ μας. Δείξε ανωτερότητα και let it go!

Αφιέρωσε λίγο από το χρόνο σου και βοήθησε τους γύρω σου!
Αν έχεις ελεύθερο χρόνο τι καλύτερο από το να τον αφιερώσεις σε κάποιον που ενδεχομένως να σε έχει ανάγκη. Ασχολήσου με τον εθελοντισμό. Υπάρχουν τόσοι οργανισμοί που χρειάζονται βοήθεια. 

Τι νιώθεις άραγε όταν πεθαίνεις; Δεν είσαι περίεργη να μάθεις;