Spoil yourself με 8 τρόπους! Γιατί το αξίζεις

Ένα κείμενο που θα σε προετοιμάσει ακόμα και για το πρώτο σου ραντεβού!
Spoil yourself με 8 τρόπους! Γιατί το αξίζεις



Πρώτο ραντεβού, συνέντευξη για τη δουλειά και έχεις αγχωθεί. Τι θα βάλεις; Πως δεν θα φαίνεται πρησμένη η κοιλιά σου; Πώς θα ανεβάσεις τη διάθεση σου; 
Θα το πάρουμε από την αρχή. Με το καλημέρα. Βήμα-βήμα θα ανακτήσεις αυτοπεποίθηση και θα δεις αλλαγή ακόμα και στο σώμα σου. Πως; Με 8 απλούς τρόπους!

Βήμα 1ο
Με το που ξυπνήσεις πιες ένα ποτήρι με χλιαρό νερό και στημένο λεμόνι. Αν θέλεις να είναι full αντιοξειδωτικό πρόσθεσε λίγο πιπέρι cayenne.

Βήμα 2ο
Μέσα στην ημέρα προσπάθησε να πιεις όσο περισσότερο νερό μπορείς. Το ιδανικό είναι να καταφέρεις αν πιεις 8 ποτήρια νερό. Για να μην το ξεχνάς καλό είναι να έχεις ένα μπουκαλάκι με νερό δίπλα σου και να κάνεις refill συνέχεια.

Βήμα 3ο
Απόφυγε τη λακτόζη. Οι τροφές που περιέχουν λακτόζη είναι: γιαούρτι, γάλα, τυρί. Για σήμερα καλό είναι τα γεύματά σου να μην περιέχουν αυτές τις τροφές διότι η κοιλιά σου θα είναι πρησμένη (ειδικότερα αν έχεις δυσανεξία στη λακτόζη). 
Γενικότερα μην της αφαιρέσεις από την διατροφή σου. Απλά για σήμερα κάνε μια εξαίρεση!

Βήμα 4ο
Απόφυγε το αυτονόητο ~> αλάτι! Αν δεν μπορείς με τίποτα μπορείς να το αντικαταστήσεις με το πιπέρι. Θα το λατρέψεις!

Βήμα 5ο
Να τρως αργά. Απόλαυσε το φαγητό σου με την ησυχία σου. Μην βιάζεσαι. Δώσε χρόνο στον οργανισμό σου έτσι ώστε να γίνει σωστά η πέψη. 

Βήμα 6ο
Αυτό το μυστικό tip θα το λατρέψεις! Πάρε πάγο και βάλε το γύρω από τα μάτια σου. Κάνε κυκλικές κινήσεις μέχρι να λιώσει. Αυτό το κόλπο το κάνουν στη Ρωσία οι κοπέλες κάθε πρωί και βράδυ για να μην κάνουν ρυτίδες. Ανανεώνει την επιδερμίδα και κάνει καλό στους μαύρους κύκλους της. 

Βήμα 7ο
Πριν βγεις έξω κάνε stretching! Αφιέρωσε 5 λεπτά στο να κάνεις κάποιες ασκήσεις που θα ανακουφίσουν τους μυς σου και θα σε χαλαρώσουν. Επίσης θα σε ανακουφίσουν αν έχεις πόνους από πιάσιμο στο γραφείο ή ακόμα και αν έχεις πονοκέφαλο. 

Βήμα 8ο
Ανάκτησε αυτοπεποίθηση! Φόρα ένα στενό μαύρο φόρεμα ένα κόκκινο κραγιόν και είσαι έτοιμη. 

Δες εδώ 6 συνήθειες που σου δημιουργούν πονοκέφαλο και δεν το ήξερες!