Τσόντα πολυτελείας ή το πιο καλογυρισμένο ερωτικό θρίλερ της δεκαετίας; Εγώ θα το δω

Anastasia και Grey μοιράζονται στιγμές έντονου πάθους, με τις πολυσυζητημένες ερωτικές σκηνές να είναι πολλές και καυτές.
Τσόντα πολυτελείας ή το πιο καλογυρισμένο ερωτικό θρίλερ της δεκαετίας; Εγώ θα το δω



Λίγους μήνες πριν την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου Fifty Shades of Grey, οι παραγωγοί της ταινίας έδωσαν ακόμα μία γεύση στους ανυπόμονους θαυμαστές του βιβλίου. Φαίνεται όμως ότι με το τρίτο τρέιλερ, θα ενδώσουν ακόμα και όσοι δεν διάβασαν το βιβλίο. Ναι, είμαστε κι εμείς που δεν υποκύψαμε στην υστερία του βιβλίου της E.L. James και δεν έχουμε σκοπό να το κάνουμε τώρα. Την ταινία όμως θα τη δούμε.

Αν είχαμε οποιαδήποτε αμφιβολία για το πόσο ερωτική θα είναι η πρώτη ταινία, το τρίτο τρέιλερ ήρθε να διώξει κάθε δεύτερη σκέψη. «Δεν είμαι ρομαντικός. Οι προτιμήσεις μου είναι πολύ ξεχωριστές» λέει ο Christian Grey στην Anastasia, ενώ στο background ακούγεται το "Haunted" της Beyonce. Στο τρίτο τρέιλερ ο Christian δένει τα μάτια της Anastasia και της απευθύνει την πιο κρίσιμη ερώτηση της ιστορίας: «Με εμπιστεύεσαι;». Anastasia και Grey μοιράζονται στιγμές έντονου πάθους, με τις πολυσυζητημένες ερωτικές σκηνές να είναι πολλές και καυτές. Τόσο που προκύπτει το ερώτημα: Τσόντα πολυτελείας ή το πιο καλογυρισμένο ερωτικό θρίλερ της δεκαετίας; Θα δείξει!