Athens Tattoo Convention 2015: Έφυγες για Φάληρο!

Θα δεις σχέδια, tattoo artists από διάφορα μέρη του κόσμου, graffiti show, θα ακούσεις ωραίες μουσικές και θα ψωνίσεις!
Athens Tattoo Convention 2015: Έφυγες για Φάληρο!



Η εβδομάδα κλείνει ετερόκλιτα, περιλαμβάνοντας στο σημερινό πλάνο από το 9ο Athens Tattoo Convention, μέχρι Τραβιάτα στην Εθνική Λυρική Σκηνή.

Φεστιβάλ: Athens Tattoo Convention | Κλειστό γήπεδο Φαλήρου- Tae Kwon Do
Γιατί να πας: Γιατί σου αρέσουν τα τατουάζ και σκέφτεσαι ήδη το επόμενό σου. Γιατί εκεί είναι η μέκκα της tattoo κοινότητας της Ελλάδας.

"Στον καθιερωμένο πια ενιαίο χώρο δίπλα στη θάλασσα, το Tattoo Convention της Αθήνας θα γίνει για μια ακόμα χρονιά πόλος έλξης για δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες, με μερικούς από τους καλύτερους Έλληνες και ξένους tattoo artists, διαγωνισμούς tattoo, graffiti show, live music, shopping and trading area και άλλα πολλά!

Save the dates: 15-16-17 Μαΐου

In Ink We Trust".

Ώρες λειτουργίας: 12:00- 23:00

Είσοδος: 10€ (ημερήσιο εισιτήριο)/ 20€ (τριήμερο εισιτήριο)

Μωραϊτίνη 2, Π. Φάληρο (Δέλτα Φαλήρου)

Έκθεση: "Ley Lines" | Βρυσάκι, Χώρος Τέχνης Και Δράσης
Γιατί να πας: Γιατί θα δεις μια άκρως ενδιαφέρουσα γεωμετρική έκθεση κοσμημάτων του Gert Kamami.

Ο Gert Kamami παρουσιάζει την πρώτη έκθεση της συλλογής κοσμημάτων "Ley Lines" στο Χώρο Τέχνης και Δράσης Βρυσάκι. Επηρεασμένες από τις γεωμετρίες της φύσης και κινούμενες σε ένα ευρύ φάσμα εμπνεύσεων από τις ρίζες των δέντρων μέχρι διαστημικές δομές, οι γραμμές των κοσμημάτων ακολουθούν τη ροή της σκέψης σε ένα μοτίβο ρευστής δημιουργικότητας. 

Στα πλαίσια της έκθεσης θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση των βασικών στοιχείων κατασκευής ενός κοσμήματος, όπου οι παρευρισκόμενοι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν βήμα προς βήμα τη δημιουργική διαδικασία.

Ο Gert Kamami μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου και σπούδασε στο τμήμα μηχανολογίας. Εκεί ήταν που ανακάλυψε και την καλλιτεχνική του φύση, όταν επιχείρησε να κατασκευάσει από περισσεύματα χαλκού, ένα διακοσμητικό για μια φίλη του".

Σήμερα ζει και εργάζεται ως δημιουργός κοσμημάτων και εισηγητής σεμιναρίων στην Αθήνα.

Μέχρι τις 24 Μαϊου.

Ώρες λειτουργίας: 12:00 με 20:00

Είσοδος: Free

Βρυσακίου 17, Μοναστηράκι |210 3210179

Mουσική: Τραβιάτα | Θέατρο Ολύμπια 
Γιατί να πας: Γιατί σου έλειψαν οι άριες και με αυτή την κλασική παράσταση ολοκληρώνεται η χειμερινή περίοδος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Η δημοφιλέστατη Τραβιάτα του Βέρντι, η τραγική ιστορία της «κυρίας με τις καμέλιες», θα παρουσιαστεί στην κλασική σκηνοθεσία του Νίκου Σ. Πετρόπουλου, σε μουσική διεύθυνση Ηλία Βουδούρη. 

Πασίγνωστες άριες και ντουέτα ντύνουν μία από τις πιο αγαπητές ιστορίες μεγάλου έρωτα, ματαιωμένου από τις κοινωνικές συμβάσεις. Η όπερα περιγράφει τον έρωτα μιας εταίρας με γόνο καλής οικογένειας του Παρισιού. Η σχέση προκαλεί την αντίδραση της οικογένειας του νέου, το ζευγάρι χωρίζει και ξανασυναντιέται λίγο πριν το θάνατο της κοπέλας. Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για ένα από τα αριστουργήματα του παγκόσμιου ρεπερτορίου της όπερας".

Ώρα έναρξης: 20:00

Είσοδος: 10- 65€ 

Ακαδημίας 59, Αθήνα | 210 3612461- 210 3643725

 

Έξοδος: "Elvis Alive & Looking For Trouble" | Tin Pan Alley 
Γιατί να πας: Γιατί όλο και και κάτι έχεις ακούσει για το συγκεκριμένο live και δικαίως. Επίσης είσαι σε Elvis mood.

"Ο Elvis ζει και έχει διάθεση περιπετειώδη… Με αφορμή τη συμπλήρωση 80 χρόνων από τη γέννηση του φαινομένου Elvis Presley, o Γιώργος Ζερβός, ιδρυτικό μέλος και side performer των Penny & The Swingin’ Cats, παρουσιάζει ένα μοναδικό αφιέρωμα στον βασιλιά του Rock 'n' Roll. Μια μουσική αναδρομή στη δισκογραφία του θρυλικού Elvis, μπολιασμένη με την προσωπική νότα του Γιώργου Ζερβού, ο οποίος θα μας δώσει και μία γεύση από τα δικά του τραγούδια".

Ώρα έναρξης: 22:00

Είσοδος: 7-15€

Τουρναβίτου 6, Μοναστηράκι |210 3210158

 

Δες εδώ  απλά κορίτσια γεμάτα τατουάζ που θα σε πείσουν να κάνεις κι εσύ ένα!