Tips για να φέρεις το φθινόπωρο στο σπίτι σου

Αρχικά μάζεψε τα βατραχοπέδιλα από την είσοδο.



Παλεύουμε εδώ και πόσες μέρες να προσαρμοστούμε. Το ημερολόγιο του σπιτιού σου είναι ακόμα γυρισμένο στον Αύγουστο, τα βατραχοπέδιλα είναι δίπλα από την είσοδο, η πετσέτα θαλάσσης είναι πρώτη- πρώτη στην ντουλάπα σου.

Όμως καλώς ή κακώς (κακώς δηλαδή) φθινοπώριασε και για να μπεις σε κλίμα, ξεκίνα από το σπίτι σου. 

Το δωμάτιο
Ρίξε σιγά- σιγά την πικέ σου κουβερτούλα (ή τη μάλλινη αν είσαι κρυουλιάρα) και πρόσθεσε μαξιλάρια. Αφαίρεσε τα αντικείμενα με τα έντονα χρώματα και τα βότσαλα που μάζεψες φέτος. Δες εδώ ωραία και οικονομικά διακοσμητικά για να τα αντικαταστήσεις.

Οι γλάστρες
Ωραίες είναι οι γλάστρες το καλοκαίρι μέσα στο σπίτι. Το χειμώνα όμως μοιάζουν λίγο παράταιρες. Μετάφερέ τις στο μπαλκόνι.

Οι ντουλάπες
Τα μαγιό, τα αέρινα φορέματα και τα λευκά φουστάκια από δαντέλα καλό θα ήταν να μεταφερθούν προς πατάρι μεριά. Κατέβασε τα πρώτα ελαφριά πουλόβερ και ζακέτες. Επίσης πέδιλα και παντόφλες στην παπουτσοθήκη και βγάλε τα πάνινά σου.

Το τζάκι
Δεν είναι καιρός ακόμα να ανάψεις τζάκι αλλά κάνε την προετοιμασία. Καθάρισέ το και πάρε ξύλα από νωρίς (που είναι και πιο οικονομικά).

Η είσοδος
Μάζεψε την τσάντα θαλάσσης που έχεις ακόμα στον καλόγερο, καθώς και σαγιονάρες και καπέλα που έχεις παρατημένα από εδώ και από εκεί.

Photos via Pinterest

Δες εδώ πώς θα μεταμορφώσεις τη βιβλιοθήκη σου χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ.