Join Us και αυτό το Σαββατοκύριακο με Nαταλία Δραγούμη, Δημήτρη Αλεξάνδρου και Γιώργο Κωνσταντίνου

Συντονίσου στις 6 μμ στον ΣΚΑΙ!
Join Us και αυτό το Σαββατοκύριακο με Nαταλία Δραγούμη, Δημήτρη Αλεξάνδρου και Γιώργο Κωνσταντίνου



Αυτό το Σαββατοκύριακο καθόμαστε σπίτι και βλέπουμε Join Us, για να μάθουμε τα πάντα για τους αγαπημένους μας celebrity, να κάνουμε ασκήσεις για να φτιάξουμε κοιλιακούς μέχρι το καλοκαίρι. Να ανακαλύψουμε τα μυστικά του στιλ της Gigi Hadid και να βρούμε τους πιο έξυπνους τρόπους για να μπορέσουμε να  διατηρήσουμε καθαρά τα λευκά μας sneakers.

Το Σάββατο,η Νάνσυ Ζαμπέτογλου φιλοξενεί την Ναταλία Δραγούμη. Η όμορφη ηθοποιός μιλάει για την κόρη και τον γιο της και εξηγεί πώς «έψησε» τον άντρα της να κάνει κι άλλα παιδιά.

Ο σέξι, Δημήτρης Αλεξάνδρου κουβεντιάζει με τον Θανάση Αναγνωστόπουλο. Το μοντέλο εξομολογείται για το πώς νιώθει που μεγάλωσε χωρίς τον πατέρα του και εξηγεί γιατί δούλευε στην οικοδομή από τα 13 του.  Δείχνουμε ασκήσεις για να φτιάξουμε τέλειους κοιλιακούς μέχρι το καλοκαίρι. Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει λαχταριστό κριθαράκι με κοτόπουλο. 

Αναλύουμε το τέλειο στιλ της Gigi Hadid και βρίσκουμε τους πιο έξυπνους τρόπους για να  διατηρούμε καθαρά τα λευκά μας sneakers.

Πηγαίνουμε εκδρομή και μαθαίνουμε kitesurf. Γνωρίζουμε την ομάδα που «κρύβεται» πίσω από την επιτυχημένη εφαρμογή Taxibeat, που μπορούμε να την κατεβάσουσε και στο κινητό μας. Βρίσκουμε τρόπους για να έχουμε περισσότερη ενέργεια μέσα στην ημέρα. Πηγαίνουμε θέατρο στο Sweet Charity, για να δούμε τις πρόβες της Σμαράγδας Καρύδη, της Νάντιας Μπουλέ, του Ιβάν Σβιτάιλο και  των υπόλοιπων συντελεστών.

Για το τέλος, βλέπουμε τις πρώτες εμφανίσεις των λαμπερών σταρ του ελληνικού κινηματογράφου.

Την Κυριακή, ο υπέροχος Γιώργος Κωνσταντίνου είναι ο καλεσμένος του Θανάση Αναγνωστόπουλου. Ο δημοφιλής ηθοποιός «θυμάται» την σκηνή του προφιτερόλ, εξηγεί γιατί έκανε μόνο 16 ταινίες και  πώς κατάφερε να κρατήσει κρυφή την προσωπική του ζωή.

Στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου κάθεται η Ντέμη. Η νεαρή ταλαντούχα τραγουδίστρια εξηγεί πώς παράλληλα με το τραγούδι κατάφερε να σπουδάσει νομική, γιατί ντύνεται σέξι στην σκηνή και γιατί δεν είναι έτοιμη να ξανακάνει σχέση. 

Ο Γιάννης Αποστολάκης φτιάχνει υπέροχες σφακιανές πίτες και αμέσως μετά μια μους σοκολάτα, που ταιριάζει τέλεια με την μαύρη μπύρα μας. Μαθαίνουμε όλα τα tips που χρειάζεται να ξέρουμε για την αντιγήρανση από την Θάλεια Γιαννακοπούλου. Η Αννούσα Μελά μας δείχνει τρόπους για το πώς θα αποκτήσουμε πολύ στιλ, κάνοντας coat layering. 

Παίρνουμε μέρος στον μεγαλύτερο ανοιχτό διαγωνισμό φωτογραφίας και βίντεο.

Tα παιδιά παίζουν στην ύπαιθρο, στο adventure park. Γυμναζόμαστε με κυκλική προπόνηση.Μαθαίνουμε να βάφουμε τα μαλλιά μας στο σπίτι, βήμα –βήμα. Πηγαίνουμε στην Βουλιαγμένη για brunch και cocktails.

Και για το τέλος, ο αγγειοχειρουργός, Νικόλαος Τσεκούρας, δίνει συμβουλές για το πώς θα απαλλαγούμε από τους αντιαισθητικούς κιρσούς.

JoinUs γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!