Η Lady Gaga στην 5η σεζόν του American Horror Story

Η σεζόν απέκτησε τίτλο και το πρώτο του μεγάλο όνομα στο cast
Η Lady Gaga στην 5η σεζόν του American Horror Story



Δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με καμία άλλη είδηση για σήμερα και τις επόμενες ημέρες. Η Lady Gaga ανακοίνωσε στο Twitter της ότι θα παίξει στην 5η σεζόν του American Horror Story, με τίτλο Hotel και μπορεί αυτή να είναι η μεγαλύτερη τηλεοπτική είδηση των τελευταίων χρόνων.

Τα νέα έσκασαν ελάχιστες ημέρες αφού η Gaga κέρδισε τα βαρετά Oscars με την ερμηνεία των κομματιών από την Μελωδία της Ευτυχίας, και ενθουσιάσε το κοινό στην αίθουσα, την Julie Andrews και όλους όσοι αμφισβητούσαν ότι μπορεί να τραγουδίσει. Πολλοί βιάστηκαν να σχολιάσουν ότι με αυτόν τον τρόπο σχεδιάζει το comeback τη, μειώνοντας τους τόνους και την υπερβολή που την ακολουθεί, αλλά δεν μπορώ να σκεφτώ πως θα μπορούσε να παίξει στο AHS, χωρίς υπερβολή.

Δεν γνωρίζαμε καν ότι είναι κάτι που την ενδιαφέρει. Ναι, έχει εμφανιστεί σε talent shows, ναι έχει κάνει την εμφάνιση της στο κινηματογραφικό Machette, αλλά εκεί δεν πήγανει το μυαλό μας. Απόδειξη ότι η τηλεόραση δεν είναι πια κάτι μικρό για τα μεγάλα ονόματα της Αμερικής. Τουλάχιστον με αυτόν τον τρόπο σώζει την νέα σεζόν της σειράς τρόμου, η οποία μέχρι στιγμής δεν είχε πρωταγωνίστρια. Η Jessica Lange είχε δηλώσει ότι η προηγούμενη σεζόν ήταν η τελευταία της, η Sarah Paulson θα πρωταγωνιστήσει στην νέα σειρά του Ryan Murphy, American Crime Story: The People vs O.J. Simpson, η Emma Roberts επίσης στην νέα σειρά του Murphy (μαζί με την Lea Michele του Glee, επίσης του Ryan Murphy), Scream Queens και η Taissa Farmiga σε μια νέα σειρά άλλου δικτύου.

Mother Monster to the rescue…Η δε σχέση του Murphy με την υπέρμαχο των δικαιωμάτων της LGTB κοινότητας Gaga είναι καταπληκτική και την έχει τιμήσει με επεισόδιο αφιερωμένο σ’ εκείνη στο Glee, όπου η ομάδα των απόκληρων ονόμασαν την υπέρμαχο των απόκληρων και των διαφορετικών, είδωλο τους. Κρίμα. Αν έπαιζε στο Freak Show θα είχαμε remake του Monster Ball…

Να περιμένετε από δω και πέρα να ακούμε όλο και περισσότερα για το AHS, το οποίο μόλις έγινε η πιο πολυαναμενόμενη σειρά της επόμενης σεζόν. (Και τώρα με συγχωρείτε. Θα πάω να ουρλιάξω από τον ενθουσιασμό μου).