Οι προβλέψεις της ημέρας: Kριοί και Ζυγοί κρατήστε γερά!

Καρκίνοι και Λέοντες κολυμπάτε σε βαθιά νερά!
Οι προβλέψεις της ημέρας: Kριοί και Ζυγοί κρατήστε γερά!



Τα άστρα σε φορτίζουν συναισθηματικά και γίνεσαι πιο ευάλωτη σε θέματα που δεν έχεις ξεπεράσει ακόμα. Γι΄αυτό δέξου την κατάσταση όπως είναι!

ΚΡΙΟΣ: Ότι και να πεις έχεις δίκιο! Τα άστρα δεν σου φέρονται και με τον καλύτερο τρόπο. Όμως κάνε υπομονή λίγο ακόμα διότι όλα θα στρώσουν.
Tip: Θα αποκομίσεις κάτι καλό από αυτή την αρνητική κατάσταση.

ΤΑΥΡΟΣ: Είσαι στην πιο ευαίσθητη περίοδο σου! Κακώς όμως γιατί όλα δείχνουν να πηγαίνουν πολύ καλά στη ζωή σου. Νέα ξεκινήματα πρόκειται να έρθουν.
Tip: Γιατί αναλώνεσαι σε ασήμαντα;

ΔΙΔΥΜΟΙ: Από τη μια στιγμή στην άλλη όλα αλλάζουν. Αλλά πια έχεις συνηθίσει και είσαι έτοιμη για όλα με cool διάθεση. Αυτή είσαι!
Tip: Κάνε αλλαγές στο σπίτι σου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αρχίζεις και μπαίνεις στο νέο κλίμα της καθημερινής σου τρέλας σιγά σιγά και τα διαχειρίζεσαι όλα όπως πρέπει. 
Tip: Με κάποιες ψυχολογικές μεταπτώσεις επιβιώνεις εν τέλει!

ΛΕΩΝ: Είσαι κουλάτη σήμερα και με άλλο αέρα ξεκινάς την ημέρα σου. Tι να πρωτοκάνεις η αλήθεια είναι. Έχεις πολλές ευκαιρίες για να ανακαλύψεις τα όρια σου.
Tip: Κάνε αυτό που νιώθεις!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν σε πτοεί τίποτα. Αυτό που θέλεις να διεκδικήσεις το κάνεις με τον πιο έξυπνο τρόπο. Το έχεις!
Tip: Μην κάνεις υπερβολές όμως!

ΖΥΓΟΣ: Είσαι κυκλοθυμική. Αλλά αυτό που υπερισχύει είναι η θετική και ανεβασμένη διάθεση. Μην δίνεις σημασία σε μικρά γεγονότα που δεν έχουν ουσιαστική σημασία. 
Tip: Μπορεί να στενοχωρηθείς λίγο με μια φίλη σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σε έχει πιάσει μια μανία τώρα τελευταία και θέλεις να αναλάβεις νέα πράγματα. Ότι και αν είναι είσαι μέσα. Θέλεις να βγάλεις όλη σου την δημιουργικότητα και δεν κρατιέσαι!
Tip: Μην κρύβεις τις προθέσεις σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν έπρεπε κάποιος να βγάλει ένα συμπέρασμα για εσένα θα ήταν "αψυχολόγητη". Δεν ξέρεις ούτε εσύ η ίδια τι σου συμβαίνει αλλά και πως νιώθεις. Να έχεις κοντά σου δικούς σου ανθρώπους που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα.
Tip: Δώσε λίγο χρόνο στην κατάσταση!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Δεν ξέρεις τι σου γίνεται σε επαγγελματικό επίπεδο. Και κάτι πρέπει να κάνεις γι΄αυτό. Θα πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες σου.
Tip: Μην το αναβάλλεις άλλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα είσαι απόμακρη. Παίρνεις τις αποστάσεις σου από όλους, για να μπορέσεις να πάρεις κάποιες αποφάσεις για όλους τους τομείς της ζωής σου! 
Tip: Μην γίνεσαι σπαστικιά!

ΙΧΘΥΣ: Σήμερα είσαι στα καλύτερά σου! Έχεις πολλή όρεξη και είσαι μέσα στην ενέργεια! Όπου και αν είσαι διοχετεύεις τους γύρω σου με θετική ενέργεια!
Tip: Είσαι ακαταμάχητη και κανείς δεν μπορεί να σου αντισταθεί!

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω τις ερωτογενείς του ζώνες!