Πάλι Κωνσταντίνου και Ελένης; Αυτές τις σειρές θέλουμε να δούμε σε επανάληψη

Οι συντάκτες του FollowMe φτιάχνουν το καλοκαιρινό πρόγραμμα της ελληνικής tv.
Πάλι Κωνσταντίνου και Ελένης; Αυτές τις σειρές θέλουμε να δούμε σε επανάληψη



Όταν έχεις μάθει απ’ έξω και ανακατωτά όλους τους διαλόγους από το «Κωνσταντίνου και Ελένης», όταν έχεις σταματήσει να απολαμβάνεις τις ρετρό στιγμές του «Ρετιρέ», όταν το «Εμείς και Εμείς» δεν σου φαίνεται πια αστείο, όταν δεν ζηλεύεις πια την οικογένεια του «Άκρως Οικογενειακόν» τότε σημαίνει ότι η ελληνική tv έχει εξαντλήσει την έμπνευσή της. Γι’ αυτό και σήμερα αποφασίσαμε να συζητήσουμε για όλες εκείνες τις σειρές που θα μας έκαναν να κοντοσταθούμε και να μην αλλάξουμε κανάλι για κανένα λόγο. 

Love Sorry

Νάνσυ Φαφούτη: «Μοντιέ, δεν θα το αντέξω αυτό, η Λίλυ μου να πάει με υδραυλικό;». Έλα παραδέξου το. Θα πλήρωνες για να σιγοτραγουδήσεις ξανά αυτό το cult χιτάκι, να δεις ξανά το δασύτριχο στήθος του Σάκη και τον ακούσεις να λέει «προσωπικά ζητήματα συζήτηση κομμένη». Πάτα play και νιώσε τον πόνο μου. 

Πάτερ Ημών

Έλενα Χριστοδούλου: Η σειρά που με καθήλωνε στην τηλεόραση όταν ήμουν πιο μικρούλα, ήταν το Πάτερ Ημών! Πόσα χρόνια έχουν περάσει από τότε! Ακόμα και η ωραία Ελένη ήταν νια και γέρασε. Κι εμείς μαζί της! Αυτή τη σειρά θα ήθελα να ξαναδώ το καλοκαίρι! Νισάφι πια με το «Κωνσταντίνου και Ελένης»!

 

Δύο Ξένοι

Bάλια Ζαμπάρα: Ξανά και ξανά και ξανά. Μαρίνα Κουντουράτου, θεά Ντένυ και αγαπημένος Κωνσταντίνος Μαρκοράς. Μια σειρά που μας κατέστρεψε γιατί περιμέναμε ότι εκεί έξω υπάρχουν τέτοιοι άντρες, όπως ο Σεργιανόπουλος στο ρόλο του πιο sexy καθηγητή θεάτρου, που πέρασε ποτέ από την ελληνική τηλεόραση (όχι ότι πέρασε και άλλος, αλλά και να περνούσε καλύτερος από αυτόν, δεν θα ήταν).

Το έχω δει ήδη καμιά δεκαριά φορές και αντέχω τόσες κι άλλες τόσες. Για το χιούμορ, τις έξυπνες ατάκες και το love story. 

Απαράδεκτοι 

Τόνια Παπαμιχαλοπούλου : Όσα χρόνια και αν περάσουν δεν θα χορτάσω ποτέ την απίστευτη παρέα που με τις ατάκες της και μόνο κλαίω από τα γέλια. Το κάθε επεισόδιο είναι και ένα μικρό διαμαντάκι σε αυτό που ονομάζουμε ελληνικές σειρές. Όσο και να θέλουμε, τέτοιες σειρές δυστυχώς δεν θα ξαναδούμε εύκολα στην τηλόραση. Η Δήμητρα, ο Σπύρος, ο Γιάννης, ο Βλάσσης, η Ρένια και ο Χαλακατεβάκης θα κατέχουν πάντα μια θέση στην καρδιά μας.

 

Είσαι το ταίρι μου

Δανάη Γεωργαντά: Η μόνη ελληνική σειρά που πραγατικά μου άρεσε και δεν έχανα επεισόδιο ήταν το ‘Είσαι το ταίρι μου’. Ηυπόθεση, οι ηθοποιοί... Ήταν όλα υπέροχα και με φοβερό χιούμορ. Άρα η μόνο σειρά που θα ήθελα να δω σε επανάληψη είναι αυτή.

Ο Κακός Βεζύρης

Δημήτρης Δρίζος: Νομίζω πως είναι η πιο υποτιμημένη σειρά ever! Τότε που ο Χάρης Ρώμας μετά τους "Μεν και τους Δε" είχε κάνει μεταγραφή-βόμβα από τον ΑΝΤ1 στο Mega. Ένας υπουργός που ο "αυλικός" του προσπαθούσε να τον ανατρέψει με κάθε τρόπο (σκάνδαλα, ρεμούλες) για να πάρει την θέση του. Όχι, ο Κλέων Βεζύρης δεν τα κατάφερε αλλά το μακρινό 1997 η σάτιρα του Χάρη Ρώμα μοιάζει πιο επίκαιρη από ποτέ. Ακόμη και σήμερα!

Επικοί τίτλοι έναρξης!

Εσύ αποφασίζεις κ.α. 

Μαρία Μωραΐτη: Δεν σας καταλαβαίνω! Τί έχει δηλαδή το Κωνσταντίνου & Ελένης; Ακόμα το βλέπω για να φάω το φαγητό μου! Άντε αν όχι τη λατρεμένη Κατακουζίνα, το Δάγκα! Γιατί ή είσαι μάγκας ή Δάγκας! Εναλλακτικά, ψηφίζω Πτέραρχο Κάκαλο, Δόγκανο, τον Κακό Βεζύρη, το Δις Εξαμαρτείν με τη θεά Γιολάντα Ραγιά (Ντίνα Κώνστα) και για cult δόσεις ναϊντίλας τους Φρουρούς της Αχαΐας, το Εσύ αποφασίζεις και το Καληνύχτα, μαμά!

50-50

Γιάννα Κορρέ: Μόνο που το σκέφτομαι γελάω μόνη μου. Μου έρχονται στο μυαλό διάφορες σκηνές και πραγματικά μου φτιάχνουν τη διάθεση! Από που να το πιάσεις. Από τους χαρακτήρες, από τους ηθοποιούς, από την πλοκή! Είναι ένα συνονθύλευμα τελειότητας και θετικής ενέργειας!

Όλα αυτά βέβαια μέχρι να βάλει ο ΣΚΑΪ όλες τις cult "εγκληματικές" σειρές του στο πρόγραμμα! Φαντάζεσαι να παίζει όλη μέρα η τηλεόραση παλιά επεισόδια των CSI και των Criminal Minds; Miami, New York, Los Angeles! Εγκλήματα, πλάνα πόλης και στοιχήματα για να βρεις τον δολοφόνο! Τέλεια; 

* Προς τα αγαπημένα κανάλια: Απολαμβάνουμε πολύ αυτές τις σειρές! Για την ακρίβεια τις λατρεύουμε αλλά... μην τους φέρεστε άσχημα. Αφήστε μας να δούμε το τελευταίο επεισοδιο. Μην το κόβετε και το βάζετε πάλι από την αρχή! Είναι σαν να φτάνουμε στην πηγή και δεν πίνουμε νερό!

Δες ΕΔΩ τις ξένες σειρές που θέλουμε να ξαναδούμε στην τηλεόραση.