8 ταινίες «διαμάντια» του Netflix που πρέπει να δεις

Απίθανες ταινίες που πρέπει να απολαύσεις!



Το Netflix είναι η καλύτερη παρέα όσο χειμωνιάζει, οπότε σίγουρα θα έχεις καταστρώσει τα πλάνα σου για τις σειρές που θα δεις. Τι γίνεται όμως με τις ταινίες;

Εμείς εντοπίσαμε 8 ταινίες-διαμάντια του παγκόσμιου σινεμά που μπορείς να δεις από την ταινιοθήκη του Netflix. Μας ευχαριστείς άλλη φορά…

#1: Moon

Ο Sam Bell είναι αστροναύτης, ο οποίος βρίσκεται σε τροχιά γύρω από την Γη για ερευνητικούς σκοπούς. Ώσπου ανακαλύπτει κάτι, που θα κάνει και τον ίδιο να αμφιβάλει για την ύπαρξή του. Πρωταγωνιστεί ο αντισυμβατικός Sam Rockwell σε ένα sci-fi δράμα που δεν έσπασε ταμεία, αλλά θεωρείται (και είναι) εκπληκτική ταινία.

#2: Inside Man

O Dalton Russell στην προσπάθειά του να ληστέψει μια τράπεζα, καταλήγει σε μια κατάσταση ομηρίας. Οι αστυνομικοί και οι διαπραγματευτές προσπαθούν να ελευθερώσουν τους ομήρους και σύντομα η κατάσταση φεύγει από κάθε έλεγχο. Σημείωνε cast: Denzel Washington, Jodie Foster, Willem Dafoe, Clive Owen και σκηνοθεσία Spike Lee.

#3: Blue Valentine

Η Cindy και ο Dean ερωτεύονται παράφορα ο ένας τον άλλον, γνωρίζοντας όμως πως δεν κάνουν ο ένας για τον άλλον. Όσο περνάει ο καιρός, τόσο τα ρήγματα στην σχέση τους φαίνονται και περισσότερο. Ryan Gosling και Michelle Williams θα σε καθηλώσουν σε μια πανέμορφα υπέροχη ταινία.

#4: Adventureland

H Em και ο James είναι δυο έφηβοι στην αμερικανική επαρχία που δουλεύουν σε luna park και έχουν διαφορετικά όνειρα και φιλοδοξίες. Μια cult ταινία που δείχνει τις νεανικές ανησυχίες. Πρωταγωνιστεί η Kristen Stewart και ο Jesse Eisenberg.

#5:The Truman Show

Μια από τις καλύτερες ταινίες του σύγχρονου σινεμά. Όταν ο Jim Carrey δεν έκανε κωμωδίες, έκανε σπουδαία πράγματα. Στην ταινία βλέπουμε την ζωή του Truman, η οποία ωστόσο μεταδίδεται σε reality από την πρώτη ημέρα της γέννησής του.

#6: In Bruges

Κατάμαυρη κωμωδία! Ο Ray και ο Ken είναι πληρωμένοι δολοφόνοι, οι οποίοι ωστόσο καταλήγουν στο Βέλγιο και το Μπριζ, όπου κρύβονται ενώ παράλληλα γίνονται καλοί φίλοι με τους κατοίκους. Με διαφορά η καλύτερη ερμηνεία του Colin Farrell.

#7: Boogie Nights

Από τις πιο προκλητικές ταινίες του σινεμά. Ο νεαρός Eddie Adams μπαίνει στην βιομηχανία του πορνό, όπου σύντομα θα γίνει star, γνωρίζοντας όμως την πολύ άσχημη πλευρά κατά την πορεία της καριέρας του. Για την συγκεκριμένη ταινία, ο Mark Wahlberg δήλωσε πως προσεύχεται κάθε μέρα στον Θεό από τις τύψεις, επειδή πρωταγωνίστησε!

8#: No Country for Old Men

Οι αδερφοί Κοέν στα καλύτερά τους. Ο Lleweyn Moss βρίσκεται μπροστά σε ένα τεράστιο αλισβερίσι ναρκωτικών το οποίο δεν κατέληξε καλά. Αποφασίζει να πάρει τα λεφτά αι από εκείνη την ώρα γίνεται στόχος πολύ επικίνδυνων ανθρώπων. Ο Javier Bardem στο ρόλο του ψυχωτικού δολοφόνου, που του χάρισε το Oscar.