Λεοπάρ το καλοκαίρι; H Δέσποινα Βανδή σου προτείνει πως να το φορέσεις (ρεπορτάζ αγοράς)

Λίγο πριν τον μεγάλο τελικό του The Voice, μας εντυπωσιάζει...
Λεοπάρ το καλοκαίρι; H Δέσποινα Βανδή σου προτείνει πως να το φορέσεις (ρεπορτάζ αγοράς)



Aκόμα και στις πρόβες του The Voice, η Δέσποινα Βανδή προσέχει πάντα την εμφάνιση της και φροντίζει να μας εντυπωσιάζει με τις στιλιστικές της επιλογές. Έτσι για άλλη μια φορά σε μια από τις τελευταίες πρόβες που έκανε με την Άννα Βιλανίδη για τον μεγάλο τελικό της Κυριακής φόρεσε ένα αέρινο λεοπάρ φόρεμα που μας άρεσε πολύ.

Συγκεκριμένα η πάντα στιλάτη Δέσποινα, επέλεξε φόρεμα από την δική της σειρά Despina Vandi for Chip & Chip, το οποίο κοστίζει 69,00 ευρώ και μπορείς να το δεις αλλά και να το αποκτήσεις εδώ. Μια επιλογή πολύ θηλυκή και αέρινη με τα διακριτικά κουμπιά στο μπροστινό μέρος και τα μανίκια σε ¾ μήκος να δίνουν μια σικ διάσταση στο όλο look.

Πολλές από εσάς, θα αναρωτιέστε ήδη, λεοπάρ το καλοκαίρι; Φυσικά, γιατί όλα έχουν να κάνουν με τον ιδανικό συνδυασμό και τα κατάλληλα αξεσουάρ και παπούτσια που κάθε φορά θα διαλέξετε να συνδυάσετε με το εκάστοτε ντύσιμο.

Παρακάτω ακολουθούν τέλειοι super καλοκαιρινοί συνδυασμοί με πρωταγωνιστή πάντα το λεοπάρ μοτίβο :

- Δοκιμάστε ένα αέρινο λεοπάρ φόρεμα με nude πέδιλα και χρυσά κοσμήματα (είτε βραχιόλι στο μπράτσο, είτε αλυσίδα στα μαλλιά.

- Ένα λεοπάρ crop top, ένα λευκό σορτς και μαύρες εσπαντρίγιες αρκούν για να πετύχετε το πιο εντυπωσιακό summer look.

- Λατρεύετε τα έντονα χρώματα, τότε το φούξια είναι το τέλειο χρώμα για εσάς. Διαλέξτε ένα πιο ''ήσυχο'' λεοπάρ μοτίβο και δώστε του χρώμα με την απόλυτη κοριτσίστικη απόχρωση.

Δες εδώ, τι φόρεσε η Δέσποινα Βανδή στον ημιτελικό!