Coolpad: Ένα από τα 10 κορυφαία smartphone brands στον κόσμο, ήρθε στην Ελλάδα!

Υλικά, σχεδιασμός και κορυφαία εμπειρία είναι που κάνουν τις συσκευές αυτές... super Cool!



Στην παγκόσμια αγορά διακινούνται περίπου 1.000 μάρκες smartphone. Υπάρχει όμως και ένα brand, που συγκαταλέγεται στα 10 κορυφαία του κόσμου και μόλις έκανε την εμφάνισή του στην Ευρώπη: ο λόγος για την  Coolpad, τον τέταρτο μεγαλύτερο κατασκευαστή κινητών και το έβδομο μεγαλύτερο brand για smartphone παγκοσμίως, που δραστηριοποιείται από το 2003.

Η Coolpad παραμένει Cool δίνοντας έμφαση σε υλικά και σχεδιασμό και παρέχοντας μια κορυφαία εμπειρία για κάθε χρήστη, καθώς του δίνει τη δυνατότητα να προσωποποιήσει τη συσκευή του.

Δημιουργώντας πελατοκεντρικά μοντέλα κινητών τηλεφώνων, η Coolpad προωθεί έμπρακτα την άποψη που θέλει ότι παράγεται στον τομέα της επιστήμης και της τεχνολογίας να συνδέεται με τη ουσία του brand, το να έχει ο χρήστης ένα Cool τηλέφωνο είναι μόνο η αρχή της σχέσης πελάτη-εταιρείας. Η εταιρεία κατέχει περισσότερα από 5.000 διπλώματα ευρεσιτεχνίας που σχετίζονται με κινητές εφαρμογές, ασύρματες και LTE τεχνολογίες, τηλεπικοινωνίες, τεχνολογίες διπλής κάρτας SIM, και πολλά άλλα, που την καθιστούν στις πλέον καινοτόμες στην αγορά των smartphone.

Μόλις ένα μήνα πριν ο μεγαλύτερος online video streamer της Κίνας,  LeTV (www.letv.com), αγόρασε στο χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ μετοχές αξίας  $350 εκατομμύριων δολαρίων από την εταιρεία παραγωγής smartphone Coolpad LTD και έγινε έτσι ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος της εταιρείας με ένα δισεκατομμύριο δολάρια. Το περιεχόμενο  του LeTV, διαθέσιμο στο μέλλον σε συσκευές Coolpad, θα δώσει νέα ταχύτητα στην παγκόσμια διείσδυση, οδηγώντας σε έναν εντελώς νέο τρόπο χρήσης των smartphone συσκευών. Με τον τρόπο αυτό όχι μόνο θα επιτρέψει στον τελικό χρήστη να χρησιμοποιεί το τηλέφωνό του ως μια τηλεόραση, αλλά το περιεχόμενο της υπηρεσίας αυτής θα καταστεί ακόμη πιο σημαντικό.

Η ισχυρή παγκόσμια παραγωγός ήρθε και στην ευρωπαϊκή αγορά τον Αύγουστο του 2015 και θα διαθέτει τις συσκευές Coolpad μέσω της TCCM. Στην ελληνική αγορά διατίθενται τα μοντέλα Coolpad Porto και Coolpad Modena σε τιμές ιδιαίτερα ελκυστικές. Συγκεκριμένα, το Coolpad Porto θα διατίθεται στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 149€ και το Coolpad Modena στην προτεινόμενη λιανική τιμή των 179€.