Crystal Queen: Το κόσμημα που φοράς μπορεί να αλλάξει τη μέρα σου!

Μην το αφήνεις στην τύχη!
Crystal Queen: Το κόσμημα που φοράς μπορεί να αλλάξει τη μέρα σου!



Πριν από κάμποσο καιρό, αγαπημένη φίλη μου έκανε ένα δώρο: ένα ντελικάτο ροζάριο Crystal Queen με αστεράκια από Αιματίτη και 2 μπίλιες Αιματίτη, δεμένες σε μαύρο νήμα. Μου εξήγησε πως το διάλεξε αφενός για το κομψό του σχέδιο και κυρίως, για τις ενεργειακές του ιδιότητες αφού ο αιματίτης χαρίζει πλούτο, αγάπη, ευεξία, αφθονία, θάρρος για μια νέα αρχή, καλή διάθεση, ενώ βοηθά και στην επίλυση πρακτικών και οικονομικών προβλημάτων. Θα πω ότι το λάτρεψα για όλους τους λόγους που το επέλεξε, το έχω φορέσει στις καλύτερες αλλά και πιο δύσκολες στιγμές και- αν και δεν συνδέομαι με αντικείμενα- αυτό το ροζάριο είναι μέσα στα αγαπημένα μου fashion items. 

Όταν η Τόνια άρχισε να μας μιλάει με ενθουσιασμό για μια ελληνική εταιρεία που ανακάλυψε, που δημιουργεί υπέροχα αξεσουάρ με ημιπολύτιμους λίθους που είναι πολύ περισσότερα πράγματα από όσα φαίνονται, δεν υπήρχε περίπτωση να χάσω την ευκαιρία: πήγα με την παρέα του followme στο studio της Crystal Queen και ναι, βρήκα το επόμενο αγαπημένο μου ενεργειακό κόσμημα: αυτό το καταπληκτικό ασημένιο δαχτυλίδι με πέτρες από σπινέλιο!

 

Όπως μου εξήγησε η δημιουργός και "ψυχή" των Crystal Queen, το Σπινέλιο είναι ένας εξαιρετικά όμορφος κρύσταλλος που συνδέεται με την ανανέωση, την ενθάρρυνση στις δύσκολες συνθήκες και την αναζωογόνηση. Ενισχύει τις διαισθητικές ικανότητες και βοηθά στην επίλυση των υλικών προβλημάτων, μειώνει το άγχος και το στρες- ε, δεν ήταν τυχαίο πως από την μεγάλη γκάμα κοσμημάτων που είχα μπροστά μου, κάτι με τράβηξε σε αυτό το δαχτυλίδι. 

Αυτό που κάνει τόσο ξεχωριστά τα συγκεκριμένα κοσμήματα, είναι πως έχουν έναν ακόμα ρόλο, διαφορετικό από τον προφανή. Δεν βάζουν μόνο την απαραίτητη πινελιά στυλ σε κάθε εμφάνιση, δεν μένουν στην επιφάνεια, αλλά επιδρούν και σε ενεργειακό επίπεδο. Κάθε ημιπολύτιμος λίθος είναι επιλεγμένος πολύ προσεκτικά, το ίδιο και οι συνδυασμοί τους σε κάθε κόσμημα, ώστε να δίνουν ένα επιπλέον boost στην καθημερινότητά μας.

Η Τόνια διάλεξε σκουλαρίκια από Φεγγαρόπετρα, ένα φυλαχτό ομορφιάς, αγάπης, έρωτα και μακροζωίας

 

Ανάλογα, λοιπόν, με αυτό που νιώθεις πως χρειάζεσαι, μπορείς να φορέσεις το αντίστοιχο κόσμημα Crystal Queen και να είσαι σίγουρη πως σε ενεργειακό επίπεδο θα έχεις έναν πολύ ισχυρό σύμμαχο.

Η Δανάη κόλλησε με το κολιέ με αλυσίδα από ασήμι, με μία πέτρα χαλαζία ο οποίος αναζωογονεί τον οργανισμό, δίνει θάρρος, δύναμη, ζωτικότητα, ανανέωση, καλή διάθεση και προστασία- επιπλέον, βοηθάει κάθε καινούρια αρχή, φέρνει πλούτο και αφθονία

 

Και μάλιστα, ακριβώς επειδή είναι ελληνική εταιρεία και κάθε κόσμημα είναι χειροποίητο, είναι πως υπάρχει η δυνατότητα της sur mesure δημιουργίας: να πεις δηλαδή στην designer τι αισθάνεσαι πως έχεις ανάγκη, και εκείνη να δημιουργήσει τον τέλειο ενεργειακό συνδυασμό ημιπολύτιμων λίθων, στο αγαπημένο σου σχέδιο!  

Το  μονόπετρο δαχτυλίδι-ανάποδο ματάκι έχει Ακουαμαρίνα, γνωστή ως το "νερό της θάλασσας", μια εξαιρετική πέτρα που φέρνει εναρμόνιση στο περιβάλλον, μειώνει το στρες, ενισχύει τη διαίσθηση και ανοίγει τη διόραση  

 

Το κόσμημα που θα έρθει στα χέρια σου, συνοδεύεται από το "προφίλ" του κάθε ημιπολύτιμου λίθου αλλά και οδηγίες για το πώς θα το καθαρίσεις σωστά, πώς "φορτίζονται" και "αποφορτίζονται" οι ημιπολύτιμοι λίθοι αλλά και εγγύηση για service, αν προκύψει ανάγκη. 

Τα σχέδια ανανεώνονται πολύ συχνά (η δημιουργός παρακολουθεί ανελλειπώς τις τάσεις της μόδας αλλά και ό,τι πιο καινούριο υπάρχει σε επίπεδο υλικών) γιαυτό σου προτείνουμε να κάνεις κλικ στο site www.crystalqueen.gr (που επίσης ανανεώνεται πολύ συχνά) για να δεις όλα τα σχέδια και τις άπειρες επιλογές που έχεις στα χέρια σου! 

 

Διάβασε ακόμα

Μόδα χειμώνας 2016 : Υπέροχα ενεργειακά κοσμήματα και πώς θα τα φορέσεις