Φοράς λάθος νούμερο σουτιέν! Μάθε τι σου ταιριάζει

Μερικές συμβουλές που θα σε βοηθήσουν.
Φοράς λάθος νούμερο σουτιέν! Μάθε τι σου ταιριάζει



Πριν γίνω beauty editor, πριν ακόμα γίνω beauty vlogger δούλευα ως πωλήτρια σε boutique με εσώρουχα. Αν και η πώληση δεν έχει να σου προσφέρει πολλά μου άρεσε πολύ η δουλειά γιατί τα εσώρουχα που είχε εκείνο το κατάστημα ήταν έργα τέχνης! Υπήρχε ένα πρόβλημα πάντα. Οι γυναίκες κατά 90% φορούσαν λάθος νούμερο στο σουτιέν πιστεύοντας όμως πώς αυτό ήταν που τους ταίριαζε. Ήταν πάντα δύσκολο να τους αλλάξεις τα μυαλά! Την επόμενη φορά λοιπόν που θα αγοράσεις καινούργιο σουτιέν έχε υπόψιν σου αυτές τις συμβουλές.

 

Άκουσε την πωλήτρια! Μπορεί να γίνονται κάποιες φορές ενοχλητικές οι πωλήτριες αλλά όταν σου λένε ότι αυτό είναι λάθος νούμερο που φοράς το λένε για το καλό σου. Πολλές φορές και οι εταιρίες δεν έχουν τα ίδια νούμερα μεταξύ τους.

Μην στεναχωριέσαι αν μαθαίνεις πως είσαι ένα νούμερο μικρότερο ή μεγαλύτερο από αυτό που πίστευες. Αν φοράς το σωστό νούμερο θα έχεις καλύτερη στήριξη και θα φαίνεται πιο ωραίο.

Το πρόβλημα με το λάθος νούμερο είναι πως μπορείς να κάνεις κακό στο σώμα σου, να μην τονίζεις ωραία το μπούστο σου και να χαλάνε τα σουτιέν.

Δοκίμασέ το πριν το πάρεις. Μπορεί να βρήκες το σωστό νούμερο αλλά ποτέ δεν ξέρεις πως θα είναι η εφαρμογή του πάνω σου.