Summer style guide : Πως να φορέσεις λεοπάρ το καλοκαίρι

Εσύ θα το επιλέξεις;
Summer style guide : Πως να φορέσεις λεοπάρ το καλοκαίρι



Αν σκεφτόσουν με μια σκέψη τα print του καλοκαιριού, άραγε θα έβαζες μέσα και το λεοπάρ; Η απάντηση μάλλον θα ήταν όχι. Και αυτό γιατί το συγκεκριμένο μοτίβο το έχουμε συνδυάσει με τον χειμώνα και τα ultra χειμερινά outfit που επιλέγουμε. Το λεοπάρ έχει την μαγική ιδιότητα να μπορεί να ενταχτεί τόσο σε επίσημο look όσο και σε πιο casual everyday ντύσιμο. 

Και κάπου εκεί το καλοκαίρι, κρύβουμε οτιδήποτε σε λεοπάρ (ρούχα, παπούτσια, αξεσουάρ) στο πίσω μέρος της ντουλάπας όπου και τους δίνουμε ραντεβού για τον επόμενο χειμώνα. Κορίτσια ώρα για αλλαγές, βγάλτε τώρα οτιδήποτε έχεις σε αυτό το ιδιαίτερο print και διάβασε παρακάτω τους 5 τρόπους που μπορείς να το εντάξεις ακόμα και σήμερα στο δικό σου στιλ :

- Παπούτσια : Δοκιμάστε να συνδυάσετε με το total white look ένα ζευγάρι λεοπάρ πέδιλα. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό και συγχρόνως τόσο chic.

- Ζακέτα : Μια ελαφριά ζακέτα το ίδιο print, είναι ή τέλεια ιδέα για να προστατευτείτε πάντα με στιλ στις βραδινές βόλτες στα νησιά μας.

- Top : Ένα top στο πιο καλοκαιρινό λεοπάρ είναι η πιο εύκολη και γρήγορη λύση για τις ημέρες που θέλετε να δώσετε μια πιο εναλλακτική πινελιά στο ντύσιμο σας.

- Φούστα : Αν επιλέξετε μια φούστα δεν χρειάζεται είναι ολόκληρη με το animal print, αρκούν κάποιες πινελιές για να ξεχωρίσει σε ένα outfit.

- Τσάντα : Ένα backpack ακόμα κα ένα clutch σε λεοπάρ μοτίβο αρκούν για να δώσουν το κάτι στα καλοκαιρινά look σας.

Αν πάλι είστε από τα κορίτσια που δεν έχουν τίποτα στη ντουλάπα τους σε λεοπάρ, τώρα ήρθε η κατάλληλη στιγμή να αποκτήσετε κάποιο της επιλογής σας. Και για να το πάτε ένα βήμα παραπέρα αφού είστε stylish κορίτσια αποκτήστε κάποιο ρούχο ή αξεσουάρ ακόμα και παπούτσι σε χρωματιστό λεοπάρ, why not;

Δες εδώ τους κανόνες και τα must-have για το τέλειο office look!