Χαμός στη showbiz! Το ντεκολτέ της Καινούργιου, η μεταμόρφωση της Άντζελας και η αμηχανία του Παπανώτα

Δες πώς είναι σήμερα η Σέρβα Marija Serifovic που κέρδισε το 2007 τη Eurovision.
Χαμός στη showbiz! Το ντεκολτέ της Καινούργιου, η μεταμόρφωση της Άντζελας και η αμηχανία του Παπανώτα



Χαμός έγινε και σήμερα στη showbiz. Ποιες ειδήσεις μας έκαναν αίσθηση; Voila!

Η Καινούργιου με αποκαλυπτικό ντεκολτέ 

Με ένα πολύχρωμο φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ εμφανίστηκε στην εκπομπή της «Λόγω TiVis» η Κατερίνα Κανούργιου. Δες το βίντεο:

Άντζελα εσύ; ‘

Αναγνωρίζεις το κορίτσι της φωτογραφίας; Να είναι η Μελίνα των Vegas, να είναι η Ελένη Φουρέιρα; Κι όμως, η εικονιζόμενη είναι η Άντζελα Δημητρίου, η οποία ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram τη φωτογραφία που βλέπεις. 

Θυμάσαι τη νικήτρια της Eurovision του 2007;

Το 2007 είχε συγκινήσει την Ευρώπη με το τραγούδι «Molitva» και την ανατρεπτική της εμφάνιση που πήγαινε κόντρα στα mainstream πρότυπα. Πώς είναι όμως σήμερα η τραγουδίστρια Marija Serifovic από τη Σερβία 9 χρόνια μετά; 

Αμηχανία για τον Παπανώτα 

Καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day ήταν σήμερα η Ελένη Καστάνη η οποία αντιμετώπισε τον Δημήτρη Παπανώτα και τους χαρακτηρισμούς που είχε κάνει στο παρελθόν. 
 «Είναι γεγονός ότι όλοι όσοι έχουν πει κάτι κακό για μένα, κατά διαβολική σύμπτωση το έχω δει. Κάτι έχεις πει και μάλιστα το έχω δει σε επανάληψη. Πρόσφατα είχες πει ότι ήμουν άλουστη και ότι με είχαν σώσει τα γυαλιά ηλίου» είπε η ηθοποιός και ο δημοσιογράφος είπε ότι δεν θυμάται. 

To φωτογραφικό άλμπουμ των διακοπών της Μενεγάκη

Στη Νέα Υόρκη με τον συνεργάτη της Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο βρέθηκε η Ελένη Μενεγάκη για το τριήμερο. Η παρουσιάστρια δεν σταματούσε να ανεβάζει φωτογραφίες από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Δες ΕΔΩ ποιος έπεισε τη Ναταλία Γερμανού να γίνει από ξανθιά μελαχρινή.