H Gisele Bundchen δείχνει βήμα βήμα το αγαπημένο της φυσικό μακιγιάζ!

Το supermodel σε ρόλοbeauty vlogger για τον οίκο Chanel!
H Gisele Bundchen δείχνει βήμα βήμα το αγαπημένο της φυσικό μακιγιάζ!



Μπορεί να μην περπατάει πιά στα catwalks όμως η Gisele συνεχίζει την καριέρα της εκτός και φυσικά, εξακολουθεί να είναι μοναδικά λαμπερή και γοητευτική! Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες συνεργασίες της είναι με τον οίκο Chanel και πριν λίγες μέρες αυτή η συνεργασία πήρε το twist που κάθε beauty addict θα επιθυμούσε: η Gisele Bundchen έκανε... ποδαρικό στο Beauty Talks, το νέο web series  της Chanel όπου συναντήθηκε με την Lucia Pica, Global Creative Makeup & Color Designer του οίκου, και μοιράστηκε τα μυστικά του μακιγιάζ της

"Είμαι κορίτσι της φύσης, δεν μου αρέσει το πολύ μακιγιάζ" είπε η Gisele, η οποία αποκάλυψε πως τα πιο αγαπημένα της προϊόντα είναι η μάσκαρα και το ρουζ- αυτά, δηλαδή, που αγαπάει και η μαμά της! 

Για το φυσικά φωτεινό look της χρησιμοποιεί ελάχιστο makeup από τη σειρά Les Beiges, όχι σε όλο το πρόσωπο (tip: το απλώνει και στην εξωτερική γωνία των ματιών για να δώσει ένα εφέ λίφτινγκ), βάζει κρεμώδες ρουζ σε μορφή στικ κατά μήκος των ζυγωματικών της και στη μύτη της ενώ για τα χείλη προτιμά ένα μολύβι σε nude απόχρωση και... έτοιμη! 

Ε ναι, αυτό είναι ένα πανεύκολο μακιγιάζ που δεν χρειάζεται να είσαι η Gisele για να σου ταιριάζει.