Βροχή και χαλάζι σήμερα! Αυτά είναι τα μακιγιάζ που πρέπει να δοκιμάσεις

Καιρός για τις cosy αποχρώσεις!
Βροχή και χαλάζι σήμερα! Αυτά είναι τα μακιγιάζ που πρέπει να δοκιμάσεις



Επιτέλους λίγη βροχή και λίγο κρύο! Ξέρω, εσύ αναπολείς τα καλοκαίρια και τα μπάνια αλλά στις φλέβες μου κυλάει και βόρειο αίμα. Τόσες μέρες έβλεπα YouTuber στην Αγγλία που έχουν βάλει τα πουλοβεράκια, να πίνουν ζεστές σοκολάτες και εμείς εδώ ακόμα κυκλοφορούμε με το εσώρουχο στο σπίτι. Αυτή είναι όμως η ιδανική μέρα να πειραματιστείς με το μακιγιάζ σου. Επιτέλους μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις πιο σκούρες αποχρώσεις σε σκιές και κραγιόν. Πάρε ιδέες από τα παρακάτω μακιγιάζ.

Ναι, μπορείς να βάλεις πορτοκαλί σκιά! Φρόντισε να βάλεις όμως στην εσωτερική γωνία ένα φωτεινό χρώμα ενώ σβήσε την πορτοκαλί σκιά με μια καφέ στην εξωτερική γωνία.

Τα copper είναι επίσης πολύ της μόδας και πηγαίνουν τέλεια σε όλα τα χρώματα ματιών. Πρόσθεσε στο κάτω βλέφαρο λίγη καφέ σκιά για να ολοκληρώσεις το look.

Μπορείς να συνδυάσεις όλες τις παραπάνω αποχρώσεις και να βγει ένα πολύ εντυπωσιακό φθινοπωρινό smoky.

'

Μην ξεχνάς όμως ότι τώρα μπορείς να βάλεις μπορντό κραγιόν επιτέλους και φυσικά το eyeliner συνεχίζεται δυναμικά και αυτή την εποχή.

Τέλος, αν έχεις σκοπό να πας κάπου το βράδυ μπορείς να βάλεις και λίγο glitter στο βάψιμό σου για ένα διακριτικό glamorous αποτέλεσμα.