Τέλος οι σακούλες και τα πρησμένα μάτια!

Με αυτούς τους τρόπους θα αποκτήσεις νεανικό και ξεκούραστο βλέμμα που λάμπει...
Τέλος οι σακούλες και τα πρησμένα μάτια!



Τα χρόνια περνούν γρήγορα, αλλά αφήνουν σημάδια στο πέρασμά τους. Στο σώμα μας, το δέρμα μας, το πρόσωπό μας. Όσο τυπική κι αν είσαι με την φροντίδα του δέρματός σου, δεν μπορείς να αποφύγεις τη γήρανση του δέρματος και τις ρυτίδες κάτω από τα μάτια. Γίνεται όμως να την καθυστερήσεις! Το βλέμμα είναι ο καθρέφτης της ψυχής λένε, γι’ αυτό αξίζει να το διατηρήσουμε φωτεινό, λαμπερό και όσο πιο ξεκούραστο γίνεται. Καλά κάνεις και βάζεις τις κρέμες σου, αλλά διάβασε και τα παρακάτω μυστικά ομορφιάς που υπόσχονται να εξαφανίσουν τις ενοχλητικές σακούλες κάτω από τα μάτια και το πρήξιμο, ώστε το βλέμμα σου να φαίνεται πιο λαμπερό, ξεκούραστο και νεανικό.

#1 Κουτάλια στο ψυγείο

Βάλε δύο με τρία κουτάλια της σούπας στο ψυγείο, γιατί θα σου χρειαστούν. Αναρωτιέσαι πού; Μα φυσικά για να ξεκουράσεις τα μάτια σου. Πάρε το κουτάλι και τοποθέτησε το πίσω, κυρτό μέρος του πάνω στο μάτι σου και στην περιοχή γύρω από αυτό. Η παγωμένη του επιφάνεια θα εξαφανίσει το πρήξιμο και θα ξεκουράσει το βλέμμα σου, σε λίγα μόλις λεπτά.

#2 Χρησιμοποιημένα σακουλάκια τσαγιού

Αφού ετοιμάσεις το τσάι σου, μην πετάξεις το σακουλάκι! Τοποθέτησέ το επάνω στα βλέφαρά σου και εκείνο θα ανακουφίσει την περιοχή των ματιών. Μέχρι τώρα ήξερες ότι το χαμομήλι είναι ιδανικό για τη δουλειά αυτή, αλλά στην πραγματικότητα το ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις και με τα χρησιμοποιημένα σακουλάκια του τσαγιού.  Άφησέ τα στα μάτια σου για 10 λεπτά!

#3 Βαμβακερά πανάκια ή βαμβάκι με παγωμένο νερό

Γέμισε ένα ποτήρι ή ένα μπωλάκι με παγωμένο νερό και πρόσθεσε αρκετά παγάκια. Μούσκεψε το βαμβακερό πανάκι, ή ακόμα και το βαμβάκι αν προτιμάς, στράγγιξέ τα, ώστε να φύγει το πολύ νερό και βάλτα πάνω στα μάτια σου. Επανέλαβε τη διαδικασία όσες φορές χρειαστεί, ώστε το βαμβάκι ή το πανάκι σου να είναι συνεχώς βρεγμένα με παγωμένο νερό.  Δεκαπέντε λεπτά είναι αρκετά, για να ξεπρηστούν τα μάτια σου και να ξεκουραστούν.

#4 Φέτες από αγγούρι

Κόψε λίγες φέτες αγγουριού και τοποθέτησέ τες επάνω στα μάτια σου. Άφησέ τες για 15 λεπτά, ώστε η φυσική αντιφλεγμονώδης δράση του να κάνει το θαύμα της.

#5 Ένας καλός, βαθύς ύπνος

Η ξεκούραση που χρειάζεσαι θα έρθει μόνο με λίγες ημέρες ρεπό (που δεν έχεις και δεν μπορείς να πάρεις), ή με έναν καλό και ποιοτικό ύπνο. Κοιμήσου το λιγότερο 7 με 8 ώρες το βράδυ και θα δεις ότι θα ξυπνήσεις άλλος άνθρωπος. Μέσα και έξω!

Εδώ θα βρεις τις καλύτερες ενυδατικές κρέμες προσώπου, για να έχεις τέλεια επιδερμίδα και το χειμώνα.