4 κανόνες που ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζεις για τη μάσκαρα σου

Eσύ τους ήξερες;
4 κανόνες που ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζεις για τη μάσκαρα σου



Αν σκεφτόσουν ποιο καλλυντικό φοράς κάθε μέρα, τι θα ερχόταν αμέσως στο μυαλό σου; Κατά 99% θα απαντούσες την αγαπημένη μάσκαρα. Αυτό το μαγικό προιόν που με μια κίνηση κάνει το βλέμμα και το μάτι μας πιο σέξι και εντυπωσιακό. Αν είσαι λοιπόν από εκείνες τις γυναίκες που δεν την αποχωρίζονται στιγμή - ούτε και το καλοκαίρι- τότε πρέπει να ξέρεις τα πάντα γι΄αυτή.

Για να είσαι όμως τέλεια προετοιμασμένη (και το σημαντικότερο ενημερωμένη), μάθε παρακάτω 4 κανόνες που ΠΡΕΠΕΙ να γνωρίζεις για τη μάσκαρα σου. Έτοιμη;

1. Αγόρασε 2 μάσκαρα μαζί :

Aν την επόμενη φορά, βρεις την τέλεια μάσκαρα που τόσο καιρό έψαχνες, μην σκεφτείς τα χρήματα και απόκτησε 2 προιόντα. Όταν τελειώσει η πρώτη δεν θα έχεις να ανησυχείς για τίποτα.

2. Πρέπει να έχεις πάντα back-up πλάνο :

Eπειδή το κουμπί snooze στο ξυπνητήρι, πάντα μας κάνει να αργούμε να σηκωθούμε από το κρεβάτι μας, εκτός από τη κλασική μάσκαρα που έχεις στο κινητό σου, έχε και μια που χαρίζει extra όγκο στην στιγμή με μια μόνο κίνηση. Απλά θα σε σώσει!

3. Διάλεξε μάσκαρα εμπλουτισμένη με βιταμίνες :

Μιας και τη μισή σου μέρα την περνάς στη δουλειά (φορώντας φυσικά τη μάσκαρα σου), μην παραλείψεις να διαλέξεις ένα προιόν με βιταμίνες που θα δυναμώσουν τις βλεφαρίδες σου. 2 σε 1 λοιπόν!

4. Κάθε 3 μήνες να την αλλάζεις :

Μπορεί ο συγκεκριμένος κανόνας να σου φαίνεται μια μικρή υπερβολή, αλλά αυτό είναι το σωστό. Αν αλλάζεις κάθε 3 μήνες μάσκαρα και καλύτερο αποτέλεσμα θα έχεις για τις βλεφαρίδες σου και δεν θα έχεις τίποτα να φοβάσαι όσον αφορά τα μικρόβια που μαζεύονται μέσα στην συσκευασία.

Μάθε εδώ, που δεν πρέπει να αποθηκεύεις τα καλλυντικά σου!