Παιδικό beach wear : Τα πιο παιχνιδιάρικα μαγιό και ρούχα παραλίας για αγόρια και κορίτσια

Έντονα χρώματα, χαριτωμένα prints και ιδιαίτερα σχέδια, πρωταγωνιστούν...
Παιδικό beach wear : Τα πιο παιχνιδιάρικα μαγιό και ρούχα παραλίας για αγόρια και κορίτσια



Σαν μαμά ενός σχεδόν δίχρονου αγοριού που μεγαλώνει με γρήγορους ρυθμούς, κάθε μήνα φροντίζω να του παίρνω κάποια ρούχα ή παπούτσια, που εδώ που τα λέμε ποτέ δεν είναι αρκετά. Αν σκεφτείς ότι κάθε μέρα χρειάζεται δύο αλλαξιές ρούχα, καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Ειδικότερα τώρα που θα αρχίσουμε τα μπανάκια στη θάλασσα, πρέπει να προμηθευτώ νέα μαγιό και ρούχα παραλίας, αφού τα περσινά είναι ήδη δύο νούμερα πίσω. Ευτυχώς το παιδικό beach wear τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσια είναι τόσο εντυπωσιακό και ποικιλόμορφο, που σίγουρα θα βρω αυτό που ταιριάζει και θα λατρέψει το παιδί μου.

Φέτος η μόδα στο παιδικό beach wear, προστάζει έντονα χρώματα, παιχνιδιάρικα σχέδια στα μαγιό και prints σε ιδιαίτερα μοτίβα. Αν και εσείς ψάχνετε για μαγιό και ρούχα παραλίας για τα παιδιά σας, τότε καλό θα ήταν να αποκτήσετε παραπάνω από ένα μαγιό ώστε να έχετε δεύτερο μαζί σας για να αλλάξουν μετά. Επίσης φροντίστε να λάβετε υπόψιν σας, ποια χρώματα τους αρέσουν ή ποιοι ήρωες, γιατί για να τα φορέσουν θα πρέπει να τους αρέσουν πρώτα.

Η παρακάτω gallery, θα σας βάλει με μια κίνηση στο πιο εντυπωσιακό beach wear αλλά και στο φετινό καλοκαίρι :

Δες εδώ, 10 girly μαγιό για τις μικρές μας πριγκίπισσες!