Eίσαι νονά; 20 Πασχαλινά δώρα για την βαφτιστήρα σου

Να είσαι σίγουρη ότι θα τα λατρέψει...
Eίσαι νονά; 20 Πασχαλινά δώρα για την βαφτιστήρα σου



Αν είσαι νονά και συγκεκριμένα έχεις βαφτίσει κοριτσάκι, τότε ήδη σκέφτεσαι αυτές τις μέρες, τι πρέπει να της πάρεις εκτός από την καθιερωμένη λαμπάδα και το κλασικό σοκολατένιο αυγό. Το να είσαι νονά δεν στηρίζεται μόνο στα δώρα αλλά στην ουσιαστική σχέση που πρέπει να χτίσεις με το βαφτιστήρι σου, αφού έχεις αυτό τον σημαντικό ρόλο της πνευματικής μητέρας. Τα δώρα είναι το επιπρόσθετο στοιχείο, που εννοείται δεν πρέπει να ξεχνάμε, γιατί τα παιδάκια λατρεύουν την συγκεκριμένη διαδικασία και περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία την έλευση του νονού ή της νονάς στο σπίτι.

Είναι γεγονός ότι τα παπούτσια αποτελούν μια συχνή επιλογή που κάνουν οι νονοί, αφού εκτός από το πρακτικό και χρηστικό κομμάτι που καλύπτουν, τα μικρά κοριτσάκια λατρεύουν τόσο να φορούν. Καλό θα ήταν πάντα με την συνεννόηση πάντα με τους γονείς του παιδιού να δείτε τι χρειάζεται την συγκεκριμένη περίοδο το βαφτιστήρι σας και πάντα να αγοράζετε κάτι που ταιριάζει απόλυτα με τον χαρακτήρα αλλά και το στιλ του.

Πάλι αν θέλετε λίγο να αλλάξετε κατεύθυνση, διαλέξτε υπέροχα ρούχα και αξεσουάρ που σίγουρα θα χαροποιήσουν τα μικρά κοριτσάκια. Φουστάνια στα πιο υπέροχα χρώματα και prints, καπέλα, κοσμήματα, κοριτσίστικες τσάντες και αξεσουάρ μαλλιών, αποτελούν πιθανές λύσεις στο ερώτημα που πάντα κάνουμε και αφορά στο τι πρέπει να πάρουμε στο βαφτιστήρι μας που τόσο αγαπούμε.

Ακολουθούν 20 ιδέες για μοναδικά δώρα για το φετινό Πάσχα.

Δες εδώ, τα πιο ονειρεμένα παπούτσια για τις μικρές μας πριγκίπισσες!