Ατάκες από ρομαντικές ταινίες που θα σου κάνουν καλό!

Το ξέρω και το ξέρεις, υποφέρω και υποφέρεις.
Ατάκες από ρομαντικές ταινίες που θα σου κάνουν καλό!



Nαι! Εκείνες οι στιγμές, που καθόσουν στον καναπέ με τις πυτζάμες έχοντας για παρέα την κολλητή σου, την γάτα σου, τον σκύλο ή και κανέναν ακόμα, σου έχουν ανεξίτηλες στο μυαλό! Πόσο μάλλον οι φορές που έβλεπες (και ακόμα μπορεί να βλέπεις) πού και πού μαζί του αυτές τις "χαζοκωμωδίες" όπως τις αποκαλούν οι άντρες απλά και μόνο για να σου κάνει το χατήρι. 

Κατά βάθος του αρέσει και εκείνου να τις βλέπει μαζί σου, απλώς δεν το παραδέχεται. Εκεί που εσύ συγκινείσαι, εκείνος βάζει τα γέλια, εσύ θυμώνεις, εκείνος γελά ακόμα περισσότερο μέχρι που στο τέλος θα σε πάρει αγκαλιά και θα σου πει: "Σοβαρά τώρα κλαις για αυτό; Δεν μπορεί να τα πιστεύεις αυτά, δεν γίνονται ποτέ στα αλήθεια" και θα σου δώσει το πιο αγαπησιάρικο φιλί λέγοντας σου πόσο σ' αγαπά! 

"Ε και τι έγινε" λες εσύ! Και συνεχίζεις ακάθεκτη να βλέπεις με τα μάτια καρφωμένα στην οθόνη, ψιθυρίζοντας... "γίνονται, γίνονται"! 

1. A Walk to Remember (2002)

"Our love is like the wind, i can't see it, but i can feel it" (Η αγάπη μας είναι σαν τον άνεμο, δεν μπορώ να την δω αλλά μπορώ να την νιώσω) είπε ο Landon στην Sullivan κι η καρδιά μας έλιωσε! 

2. Dirty Dancing (1987)

"Μost of all, I'm scared of walking out of this room and never feeling the rest of my whole life, the way I feel when I am with you" (Περισσότερο από όλα, φοβάμαι μήπως βγω από αυτό το δωμάτιο και δεν αισθανθώ ποτέ στην υπόλοιπη ζωή μου όπως αισθάνομαι όταν είμαι μαζί σου) ήταν η ατάκα της "Βaby" στον αξεπέραστο Patrick Swayze που εκατομμύρια γυναίκες ερωτεύθηκαν σε αυτήν την ταινία. 

3. Ever After (1998) 

"I know that a life without love, is no life at all" (Εγώ ξέρω πως μια ζωή χωρίς αγάπη, δεν είναι καν ζωή) ακούσαμε στην συγκεκριμένη ταινία την οποία πρωτοείπε ο μοναδικός Leonardo da Vinci!

4. Jerry Maguire (1996)

"You had me at hello" είπε η Dorothy (Renee Zellweger) στον Τom Cruise και δεν είχε άδικο... 

5. Love & Other Drugs (2010) 

"You meet thousands of people and none of them really touch you. And then you meet one person and your life is changed  forever!" (Συναντάς εκατοντάδες ανθρώπους και κανείς δεν σε αγγίζει πραγματικά. Και τότε συναντάς έναν άνθρωπο και ολόκληρη η ζωή σου αλλάζει για πάντα) είπε ο Jamie (Jake Gyllenhaal) στην Maggie (Anne Hathaway) και μας έλιωσε όλες! 

Υ.Γ Υπάρχουν τόσες πολλές ατάκες που δεν μπορούμε να ξεχάσουμε, που αναμένεται και συνέχεια του άρθρου! Stay tuned. 

Μάθε 10 απίστευτες ταινίες που αν τις δεις θα αλλάξεις κοσμοθεωρία ΕΔΩ 

Δες περισσότερα για σχέσεις και σεξ ΕΔΩ